Stap over op elektrisch rijden in een bedrijfsbus

Het bedrijf DHL heeft aangekondigd 100 elektrische bestelbussen toe te voegen aan het wagenpark. Waarom? Omdat er veel voordelen zitten aan volledig elektrisch rijden. Ook voor jou als ondernemer zitten hier voordelen aan. In dit artikel lees je er meer over.

Je hoort het steeds vaker: overstappen op volledig elektrisch rijden. Onze eigen specialist Teun van Mierlo is ook overgestapt. Ook zijn er steeds meer bedrijven die hun bedrijf willen verduurzamen. Dit doen ze door (deels) over te stappen op volledig elektrisch rijden.
Nieuwe call-to-action

Voordelen van volledig elektrisch rijden

Buiten het feit om dat je je bedrijf groener maakt zitten er ook andere voordelen aan. Opladen kost niet veel vergeleken met tanken bijvoorbeeld. Ook komen er dieselrestricties aan wat betekent dat jij met jouw dieselbus op sommige plekken niet meer mag komen. Er zijn ook steeds meer fabrikanten die elektrische bedrijfsbussen maken. De actieradius wordt steeds beter en de prijzen steeds lager. Waar je voorheen voornamelijk korte afstanden kon rijden, is al bijna niet meer. Het is een goed teken dat een groot bedrijf als DHL overstapt om volledig elektrisch te rijden. Dit zodat het ook andere grote of kleine bedrijven aanmoedigt om elektrisch te gaan rijden.

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je met een lege accu ergens staat. In Nederland zijn er veel laadpalen en komen er steeds meer bij. Het hoeven ook niet verplicht elektrische bedrijfsbussen te zijn om duurzaam over te kunnen stappen. Er zijn talloze elektrische auto’s tegenwoordig die jouw brandstof auto kunnen vervangen. Het gaat erg snel en er wordt erg veel ontwikkeld. De specialisten van Hellocars proberen hier dan ook alles over te weten.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Dat kan! Ons team staat voor jou klaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem gerust contact op.

gratis advies