Nieuwe elektrische bestelauto’s op de markt

header-article
Je hebt op het moment een bestelauto die op diesel rijdt. Dan kunnen wij ons voorstellen dat je overweegt om over te stappen naar elektrisch rijden. Er zitten vele voordelen aan, diesel raakt namelijk steeds meer in de ban. Onze specialisten hebben uitgezocht wat voor nieuwe modellen er op de markt zijn gekomen. In dit artikel lees je meer over nieuwe elektrische bestelauto’s.

Het gaat hard met de ontwikkeling van elektrische voertuigen. Vooral bij de personenauto’s is het aanbod groot en is er voor ieder wat wils. De laatste tijd zijn er ook steeds meer bestelauto’s die volledig elektrisch zijn. Er zitten veel voordelen aan elektrisch rijden. Wat dacht je van bijvoorbeeld de dieselrestricties die eraan gaan komen? Buiten het feit dat je binnenkort sommige plekken niet meer in mag met je bedrijfsbus op diesel zijn er nog andere nadelen aan diesel. Namelijk:

  • De prijzen van diesel worden steeds hoger.
  • De wegenbelasting is erg duur.
  • De restwaarde van een diesel voertuig wordt steeds lager.
  • Het is slecht voor het milieu.

Voordelen elektrische bestelauto’s

Maar wat zijn dan de voordelen van een bestelauto op elektriciteit?

  • Je betaald geen wegenbelasting.
  • Je krijgt subsidie bij de aanschaf van een elektrisch voertuig.
  • Je hebt bijna geen onderhoudskosten. Bij een elektrisch voertuig heb je geen beurt, olie etc. Alleen controles, updates, banden en ruitenwissers vervangen. Dit scheelt dus erg veel geld.
  • Je bent beter voor het milieu.
  • Laden is vele malen goedkoper dan diesel tanken.

Dus, redenen genoeg om over te stappen naar elektrisch rijden. Steeds meer fabrikanten maken elektrische bestelauto’s en er zijn ook nieuwe merken die zich hieraan wagen. Maar welke springen in het oog? Hieronder een overzicht speciaal uitgezocht door onze specialisten.

De Maxus eDeliver 3

Elektrische bedrijfsauto's

Maxus is in Nederland nog niet heel erg bekend. Het is een Aziatisch merk die zich volledig richt op elektrische bestelauto’s. Met de eDeliver 3 hebben ze een (betaalbare) topper in het segment gemaakt. Prijzen beginnen op 29.990,- en de actieradius varieert tussen de 158-243 kilometer. Het ligt eraan welk accupakket je pakt. Ook heeft deze bus een trekgewicht tot 1200 kilo.

De Maxus eDeliver 9

Elektrische bedrijfsauto's

Een concurrent van de Volkswagen Crafter, de Mercedes-Benz Sprinter en de Renault Master. Maar deze bus is qua aanschaf bijna 10.000 euro goedkoper dan bovengenoemde modellen. Prijzen beginnen op 49.990,- met een trekgewicht tot 1500 kilo. De actieradius varieert tussen 186-296 kilometer. Maar ook hierin scheelt het weer welk accupakket je kiest. Een redelijk nieuwe naam in het segment, waar de concurrentie gerust bang voor mag zijn.

De Toyota Proace electric

Eelektrische bestelauto's

Toyota is al jaren geliefd onder vakmensen. De prijs/kwaliteit van hun bestelauto’s is namelijk erg goed. De Proace begint op 30.795,- met een actieradius van 230 kilometer. In dit segment zijn er al redelijk vele elektrische concurrenten. Denk aan de Mercedes-Benz eVito, de Peugeot E-Expert, de Opel Vivaro-E en natuurlijk de Maxus eDeliver 3.

Elektrische bestelauto’s voor jou

Buiten deze modellen is er natuurlijk nog een veel groter aanbod aan elektrische bestelauto’s . Neem gerust een kijkje in onze showroom om te zien wat er nog meer beschikbaar is. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk de weg op kan. Er zijn mogelijkheden om de bus helemaal naar jouw wensen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan bestickering of bedrijfswageninrichting. Nu is het nog aan jou om te beslissen om te kiezen tussen financial of operationele lease. Kom je er niet uit? Onze specialisten staan klaar om jou hierbij te helpen! Stap nu over op zakelijk elektrisch rijden. Laat je gegevens achter en wij regelen de rest voor jou.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan elektrishe bestelauto’s.

Hulp nodig? Stuur een Whatsappje!