Luxe elektrische auto’s voor jou als ondernemer

Je wilt met een nette auto aankomen bij je klanten. Maar je wilt wel elektrisch rijden, wat zijn de mogelijkheden? Er zijn steeds meer autofabrikanten die volledig elektrische auto’s maken. In dit artikel een overzicht wat auto’s die in het oog springen bij onze specialisten.

Neem contact met mij op 

De Porsche Taycan

De eerste volledige elektrische auto van het Duitse bedrijf Porsche. Ze staan bekend om hun sportieve auto’s en luxe uitstraling. De Taycan is sinds 2019 op de markt en heeft een vanaf prijs van 85.412 euro. Je hebt ook duurdere uitvoeringen, zoals de Turbo S, en deze begint op 189.921 euro. De actieradius varieert van 408 tot 431 kilometer. De luxe en snelheid die je van Porsche bent gewend, maar dan zonder een motorgeluid. Een nette, zakelijke en sportieve auto.

elektrische-auto-1

De Polestar 2

Het merk Polestar is eigenlijk de huistuner van de autofabrikant Volvo. Nu zijn ze ook sinds een aantal jaar zelf volledig elektrische auto’s gaan maken. De Polestar 2 om precies te zijn. Wat ook redelijk uniek is, is dat deze auto (nieuw) alleen digitaal te bestellen is. Deze elektrische auto is sinds 2020 op de markt en begint op 59.800 euro. De actieradius is 470 kilometer, hij heeft 408 pk en standaard vierwielaandrijving. De binnenkant is net een Volvo, dit komt doordat er veel onderdelen van dat merk worden gebruikt. Een nette auto die erg veel comfort biedt met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

elektrische-auto-2

De Audi E-Tron Sportback S

De Audi E-Tron gaat al een tijdje mee en is een erg populaire elektrische auto. Nu is er een variant van gekomen, de Sportback S. Hij is iets kleiner dan een normale E-Tron, maar hij ziet er wel wat gestroomlijnder en sportiever uit. Dit type is sinds 2020 op de markt en begint op 109.607 euro. Hij heeft 503 PK en een actieradius van 365 kilometer. Wat uniek is aan deze elektrische auto, is dat het de eerste met maar liefst 3 elektromotoren is. Een erg sportieve auto, wat je op het eerste oog niet meteen zou zeggen. Sportief, de luxe van een Audi en een erg mooi model.
elektrische-auto-3

Vraag vrijblijvende proefrit aan > 

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om elektrisch te gaan rijden? Zie jij jezelf al in een van deze auto’s rijden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij hebben antwoorden op al jouw vragen, kunnen een proefrit regelen, offertes maken en de passende leasing of financiering erbij zoeken. Dit zodat jij tijd hebt om te ondernemen en dat wij van Hellocars jou ontzorgen en jou van een mooie luxe elektrische auto kunnen voorzien.