De populairste bestelauto’s van dit moment

Categorie:
bestelbus

header-article

Bestelauto’s, bedrijfsbus, bus en ga zo nog maar even door. Er zijn meerdere termen om dit type voertuig aan te duiden. Er is een groot aanbod aan bedrijfsbussen, dit komt door de vele formaten, uitvoeringen en variërende prijzen. Ook zijn er steeds meer bussen die volledig elektrisch zijn. Maar welke bestelauto’s zijn op dit moment erg interessant om (zakelijk) te leasen? In dit artikel leggen de specialisten van Hellocars het voor je uit.

Zoals je wellicht op onze site hebt gezien, schrijven wij vaak artikelen over bedrijfswagens en alles daaromheen. Dit omdat het een populair type voertuig is. Ook omdat het fiscaal aantrekkelijk is en een bedrijfsbus jouw bedrijf een boost kan geven. Vaak is het zelfs een visitekaartje van jouw bedrijf omdat je veel onderweg bent en er wellicht bestickering op hebt staan.

Als je ergens met een nette bus aan komt word je ook serieuzer genomen en heb je een betere uitstraling. Omdat er zoveel verschillende bussen zijn, is het belangrijk om voor jezelf te bekijken wat je nodig hebt.

Een Volkswagen Caddy is bijvoorbeeld vele male kleiner dan een Volkswagen Crafter. Maar ook hierin zit een prijsverschil en ruimte verschil. Als je niet veel spullen nodig hebt, heb je niet zoveel aan een Crafter en kun je beter een Caddy nemen. Ook over het aantal zitplaatsen moet je nadenken, wil je een enkele, dubbele cabine of een 9-persoons bus?

Verder heb je ook nog verschillende lengte- en hoogteformaten, denk aan: L2/H2/, L3/H3, en ga zo nog maar even door. Nu er dieselrestricties aankomen zijn er ook veel fabrikanten die elektrische bestelauto’s maken. Het is erg interessant om over te stappen op zakelijk elektrisch rijden, omdat er ook fiscale voordelen aan zitten. Maar welke modellen vallen op en zijn erg populair? Hieronder een overzicht:

Ford Transit

Wie kent hem niet, de Ford Transit. Dit is een grote bus die al jaren meegaat waar al meerdere generaties van zijn geweest. De prijzen starten op 24.675 en dan krijg je een L2/H2 formaat. Maar er zijn vele maten, motoren en opties beschikbaar dus prijzen kunnen verschillen. Omdat het zo’n populaire bus is, zijn er ook veel occasions op de markt. De elektrische variant van de Ford Transit moet nog op de markt verschijnen.

Opel Combo

Weer zo’n bestelauto die veel mensen kennen. Buiten het feit dat het een populaire bus is, is het ook de bestelauto van 2021. Deze compacte bestelwagen is al sinds 1985 op de markt en heeft al vele veranderingen ondergaan. Prijzen beginnen op 13.749 en dan heb je het kleinste formaat. Ook bij deze bestelauto zijn verschillende uitvoeringen, motoren en formaten beschikbaar. Een compacte bestelwagen die vooral in de stad makkelijk te parkeren is.

Volkswagen Transporter

De Transporter is in bus in het middensegment, kleiner dan de Transit en groter dan de Combo. Deze bus heb je met enkele, dubbele cabine en 9-persoons variant. Er zijn zelfs mensen die van deze bus een camper maken en er mee op vakantie gaan. De prijzen beginnen op 19.235 en dan heb je een enkele cabine. Zoals gezegd zijn er vele varianten beschikbaar en dat zie je dan ook in de prijzen terug. Omdat de bus al lang mee gaat en er veel soorten van zijn, zijn er ook veel occasions beschikbaar.

Mercedes-Benz Sprinter

Groot, krachtig en voor iedere portemonnee is er een aanbod. De veelzijdige Sprinter een bus die erg geliefd is onder de ZZP’ers. Prijzen beginnen op 23.364 maar ook hier zijn er veel verschillen in formaten en uitvoeringen. De Mercedes-Benz Sprinter is ook verkrijgbaar in een elektrische variant, maar deze heeft in verhouding nog een lage actieradius. Zoek je veel ruimte en power? Dan is deze bedrijfsbus wellicht iets voor jou.

Bekijk de showroom

Er zijn nog meer bedrijfsbussen en mogelijkheden

Buiten deze vier uitgelichte modellen zijn er nog veel meer bestelauto’s die interessant zijn. Neem gerust een kijkje in onze showroom. Staat jouw droombus er niet bij? Dan vinden wij die voor jou zodat jij de perfecte bus hebt voor jouw bedrijf. En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze met de allerscherpste financial of operationele lease deal komt. Als je nog twijfelt qua leasing, lees dan gerust het verschil tussen financial en operationele lease.

Maar buiten het zoeken en financieren van jouw droombus kunnen wij nog meer regelen. Sommige dingen zijn zakelijk erg interessant voor jouw bestelauto, dit zijn de volgende:

  • Bestickering. Bestickering is in verhouding niet duur en overal waar je bent val je op. Het is een echt visitekaartje voor jouw bedrijf.
  • Een tankpas/laadpas. Geen zin in bonnetjes en een financiële rompslomp? Dan is een tankpas iets voor jou, ook zitten hier fiscale voordelen aan
  • Bedrijfswageninrichting. Om jouw bus zo praktisch mogelijk te maken is een goede bedrijfswageninrichting aan te raden. Omdat je bus efficiënter is ingericht heb je ook meer tijd voor jouw klussen. Het is namelijk jouw rijdende kantoor en je moet je prettig voelen in je bedrijfswagen.
  • Accessoires. Er zijn dingen die je achteraf op een bus kan laten zetten. Denk aan een glasresteel, imperiaal, beveiliging en ga zo nog maar even door.

Ik wil meer informatie

Dus, wij van Hellocars kunnen het complete plaatje voor jou regelen. Dit zodat wij jouw werk uit handen nemen en jij je 100% kan inzetten voor jouw bedrijf. Via whatsapp/bellen of mailen kun je ons bereiken. Op al jouw vragen hebben we antwoord en wat je wensen ook zijn, wij kunnen het voor je regelen. Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Hulp nodig? Stuur een Whatsappje!