Specialist Teun rijdt nu elektrisch

Categorie:

Wij van Hellocars hebben al vele artikelen gemaakt over elektrisch rijden. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze specialist, Teun van Mierlo, over is gestapt op elektrisch rijden. Maar hoe ervaart hij dat? Wat zijn de voor- en nadelen?

Er is steeds meer aanbod op het gebied van elektrisch rijden. Niet alleen auto’s, maar ook elektrische bedrijfsbussen worden steeds beter qua actieradius. Buiten dat worden ook de prijzen steeds gevarieerder en zijn er steeds meer merken die volledig elektrisch aanbieden. Hierdoor heeft Teun gekozen om over te stappen naar een Volkswagen ID.4.

Wat is de voornaamste reden om over te stappen op elektrisch rijden?

Mijn reden om elektrisch te gaan rijden is dat het toekomst gericht is. Hele fijne rijeigenschappen en makkelijk en snel op te laden. Uiteraard ook een stukje ivm de aangename bijtelling.

Inschrijven nieuwsbrief

Hoe bevalt het tot nu toe?

Het is geweldig gezien het mooie bereik van 450km. Tevens door de warmte pomp terug winning van energie. De wagen geeft aan waar je kunt laden en bij beperkte radius geeft de navigatie zelf aan waar je naar toe kunt. Geweldig hoe de wagen rijdt. In dit geval de ID.4 van VW met een mooi interieur en opties.

Zitten er nadelen aan?

Tot nu toe heb ik nog geen nadelen ondervonden. Overal meteen plaats voor het laden van de wagen. Dit kan natuurlijk in drukkere periodes zoals vakanties wel voor vertraging zorgen. Daar moet je dan ook rekening mee houden.

Zou je ooit nog terug willen naar brandstof?

Voor nu met wat ik ervaar is brandstof voor mij geen go meer. Wellicht privé een sportwagen voor de ouderwetse beleving.

Contact opnemen met Teun

Heb jij ook interesse gekregen om elektrisch te gaan rijden? Neem dan gerust op met een van onze specialisten. Zij staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en jou volledig te ontzorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *