Benzine te duur? Elektrisch rijden is de uitkomst

Categorie:
benzineprijzen

Je hebt het vast al gemerkt aan de pomp, de benzineprijzen zijn extreem hoog. De olie is op dit moment niet erg duur, maar een liter benzine kost je naast de snelweg bijna €1,90. Is het dan nog wel verstandig om op benzine of diesel te blijven rijden?

1,90 euro dus, echt extreem hoog. Terwijl een jaar geleden je nog 1,57 euro voor een liter benzine betaalde. Dus bij een kleine auto met een kleine brandstoftank kost een volle tank je bijna 80 euro. Dit is dus een van de redenen af te stappen van de reguliere brandstofmotor. Er zijn namelijk genoeg andere opties: plug-in hybride, mild hybride, waterstof en volledig elektrisch.

Waarom overstappen verstandig is

Onze specialisten hebben al vaak artikelen geschreven over de voordelen van elektrisch rijden. Die technologie wordt steeds beter en meer autofabrikanten maken elektrische auto’s en bedrijfsbussen. Buiten het feit dat het veel beter is voor het milieu zitten er veel meer voordelen aan. Benzine en diesel gaat steeds meer verdwijnen namelijk. Er komen veel restricties aan, met name op diesel. Hieronder een overzicht van belangrijke punten waarom elektrisch rijden verstandig is.

Wat kunnen wij voor je doen?

Zoals hierboven beschreven zijn er dus genoeg goede redenen om elektrisch te gaan rijden. Onze specialisten van Hellocars kunnen jouw volledig ontzorgen bij de zoektocht naar een elektrische auto of bedrijfsbus. Dus wat houdt dat precies in? Stel je hebt interesse in elektrisch rijden, dan kunnen wij allereerst al jouw vragen hierover beantwoorden. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar jouw droomauto of bus en zorgen wij voor de scherpste deal. Wij nemen al jouw werk uit handen.

Liever een volle accu dan een hele dure benzinetank? Dan is dit het moment om over te stappen op elektrisch rijden. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer weten over elektrisch rijden of wat uitgelichte modellen bekijken? Bekijk dan al onze blogs.

Onze specialist Teun is in ieder geval ook erg enthousiast over elektrisch rijden. Lees hier waarom hij is overgestapt.