Hellocars, dé automakelaar die jou ontzorgd

Categorie:
automakelaar

Helemaal ontzorgd worden in de zoektocht naar jouw ideale bedrijfsauto of bedrijfsbus? Dat kan! Wij van Hellocars zijn een automakelaar die jou van A tot Z helpt.

Als ondernemer heb jij het druk en heb je geen zin of tijd om naar auto’s of bussen te zoeken. Dit doen wij namelijk voor jou. Jij geeft je wensen aan en wij zoeken een geschikt voertuig op maat. Ook buiten de grenzen, niks is te gek. Ook zorgen wij dat er een proefrit wordt geregeld. Via de telefoon, mail of whatsapp staan wij altijd voor u klaar. Geen 9 tot 5 mentaliteit zodat we jou optimaal van dienst kunnen zijn.

Neem contact met mij op

Financieren en leasen

We hebben voor jou de ideale bedrijfsauto of bedrijfsbus gevonden, maar deze moet natuurlijk wel betaald gaan worden. Wij zorgen altijd dat er voor jou de aller scherpste deal naar voren komt. Hier kunnen wij jou op drie manieren mee helpen.

  • Operational lease
  • Financial lease
  • Je wilt de auto kopen, wij ontzorgen jou in dit proces

Wil je nou precies weten wat Operational lease of Financial lease is? In dit artikel wordt duidelijk uitgelegd wat het precies is. Ook de verschillen en de voor- en nadelen hiervan.

En wat nog meer?

Buiten de zoektocht naar het geschikte voertuig en daarbij de juiste leasing/financiering of aankoop bieden wij nog meer als automakelaar. Maar wat is dat precies?

  • Bedrijfswageninrichting. Samen met onze partner Sortimo kunnen wij zorgen dat jouw bedrijfsbus de ideale inrichting heeft. Dit zodat jouw bus klaar is voor elke klus.
  • Tanken, laden, wassen en parkeren en dat op 1 pas. Samen met onze partner MKB Brandstof kunnen wij jou voorzien van zo’n pas. Ook kunnen wij een laadpaal/wallbox voor jou regelen.
  • Elke week schrijven wij nieuwe blogs op onze website. Dit zodat jij weet wat er actueel is op auto/bus gebied.

Vertel mij meer!

Helemaal ontzorgd

Hellocars als automakelaar zorgt er dus voor dat wij al het werk uit handen nemen. Hierdoor kun jij als ondernemer meer tijd in je bedrijf steken. Niks is te gek en er zijn veel mogelijkheden om jou van jouw wensen te voorzien. Ben je geïnteresseerd geraakt in een voertuig, heb je een vraag of wil je een offerte? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij staan klaar voor, ook buiten 9 tot 5 om.