De scherpste Operational Lease voor jouw Bedrijfsbus

Je hebt het erg druk en je loopt over in de klussen. Je hebt eigenlijk geen tijd om van alles voor je bedrijfsbus(sen) te regelen. Dan is een bus in de operational lease echt iets voor jou. Waarom? Je wordt met de hulp van Hellocars volledig ontzorgd.

We hebben eerder al over het verschil tussen financial lease en operational lease geschreven. Maar aan operational lease zitten vele voordelen. Wij kunnen namelijk ervoor zorgen dat je de aller scherpste deal hiervoor krijgt. Want, helemaal ontzorgd worden, wie wil dat nou niet? Samen met onze financieringsmaatschappij gaan wij voor jou op zoek naar het scherpste tarief.

Nieuwe call-to-action

Wat is operational lease?

Eigenlijk is het heel simpel, bij operational lease wordt al het werk voor je uit handen genomen. Je betaald een vast bedrag per maand en je hoeft alleen nog te tanken of op te laden. Dus de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en banden zit allemaal bij het vaste maandbedrag inbegrepen. Dit zodat je precies weet wat je elke maand kwijt bent en jij je zoveel mogelijk kan focussen op je klussen. En als de operational lease op zijn eind is lever je de bus in en zitten er geen kosten meer aan. Maar hoe werkt dit proces dan?

Je gaat samen met een van onze specialisten jouw droom bedrijfsbus samenstellen naar jouw wensen. Vervolgens gaan wij met onze partner op zoek naar de beste en meest scherpe deal. Heb je nog meer wensen, dan kunnen wij dat volledig voor jou regelen. Wil je bedrijfswageninrichting, bestickering, een glasresteel of iets anders? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat jouw ‘rijdende kantoor’ helemaal op maat is. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat je een tank- of laadpas hebt, hier zitten ook voordelen aan. Dus, een vast bedrag per maand en wij regelen alles voor je, ideaal toch?

De perfecte bedrijfsbus voor jou als ondernemer

We hebben al vaker over verschillende bedrijfsbussen en elektrische bedrijfbussen geschreven die in het oog springen. Wij kunnen elke bedrijfsbus voor jou zoeken en hierbij het scherpste tarief voor operational lease regelen. Ook de scherpe maanddeals hebben we nog steeds. Want zoals eerder gemeld, een mooie bedrijfsbus is tevens een visitekaartje voor je bedrijf. Er zijn natuurlijk vele soorten en maten, hieronder een overzicht van de beste allround bestelauto’s:

Je kunt deze in vele soorten en maten verkrijgen, een extra hoge of juist extra lang. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat jij zo goedkoop mogelijk in de beste bedrijfsbus rijdt!

Wil je meer weten over operational lease of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen jouw helpen met jouw vragen en de ze zoektocht naar de ideale bedrijfsbus.