De ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen

Categorie:
elektrische-bestelbus

Ben je op zoek naar een inrichting voor je bedrijfsbus? Ook daar kunnen wij van Hellocars je bij helpen. Met onze partner mySortimo en een team van experts kunnen wij de ideale inrichting op maat maken voor elke type bus.

Je bent op zoek naar een bedrijfswagen en je wilt daar een inrichting bij die bij jouw vakgebied past. Dat klinkt meer dan logisch. Voor elk type ondernemer is er een inrichting op maat. Dit geldt ook als je al een bus hebt, een bedrijfswageninrichting kan altijd geplaatst worden. Samen met mySortimo maken wij een digitale tekening op maat om vervolgens te kijken of dit bij je past.

Vertel mij meer!

Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Je gaat een bedrijfsbus kopen of je hebt er al een maar je wilt een inrichting. Dan kun je met een van onze experts contact opnemen en dan kunnen wij je geheel ontzorgen. Je geeft aan waar je naar op zoek bent, wat voor bus je hebt en wat voor type beroep je hebt. Vervolgens gaan wij een digitale tekening maken, die altijd aangepast kan worden, om vervolgens bij je terug te komen en hopelijk voldoet deze naar wens. Als dit akkoord is kunnen wij in combinatie met mySortimo ervoor zorgen dat jouw bedrijfswagen helemaal naar wens is!

Bron: mySortimo

Hoe ziet jouw droombus eruit?

Ook hier geldt weer: niks is te gek. Wil je veel boxen of juist veel lades? Een imperial op het dak of de vloer omhoog? Zelfs de labels kunnen op maat worden gemaakt voor je. Ook als je al in het bezit bent van gereedschap kunnen we ervoor zorgen dat deze netjes worden weggewerkt in jouw bedrijfswagen. Je hoeft ook niet zelf allemaal in je vrije tijd met zware houten planken aan de slag te gaan voor de inrichting. Wij zorgen ervoor dat we met licht en sterk materiaal jouw bus geschikt maken voor de klus. Hierdoor gaat je brandstof verbruik niet extreem omhoog of is de rijcomfort weg.

Efficiëntie is erg belangrijk voor een ondernemer. Hierdoor kan je meer klussen doen en is alles netjes in orde. Een goede bedrijfswageninrichting kan hier ook bij helpen. Je weet waar alles ligt, alles ligt veilig en het is netjes opgeborgen. Hierdoor bespaar je veel tijd en hoef je niet vaak naar je gereedschap te zoeken. Jouw bus wordt omgetoverd tot een rijdend kantoor op maat. Heb je nog vragen hierover of wil je een voorstel voor een inrichting? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Neem contact op