Scherpe maanddeals in juni bij Hellocars

Categorie:
leasing

De scherpste deal voor een leasing, wie wil dat nou niet? Wij van Hellocars zorgen ervoor dat jij voor het scherpste tarief kunt leasen. We hebben weer hele scherpe deals voor verschillende modellen. In dit artikel een overzicht hiervan.

Full operational lease is een leasing waarbij alle kosten inbegrepen zitten in de prijs, behalve de brandstof. Dus je onderhoud, verzekering, wegenbelasting etc zit allemaal in de vaste maandprijs. Ideaal toch? Een vaste prijs zodat je precies weet wat je maandelijks kwijt bent. Is je leasing ten einde? Dan lever je de auto/bus in en komen er geen extra kosten. We hebben deze maand weer wat hele scherpe deals in de full operational lease.

Heb je een andere auto op het oog? Laat het ons weten, dan gaan wij opzoek naar jou droomauto.

Tesla Model 3 van €700,- voor €630,- per maand

De Tesla Model 3 is een van de meest populaire elektrische lease auto’s. Qua prijs stukken lager dan de model S en model X. Ook een hoge actieradius van maar liefst 430 kilometer. Tesla is het icoon onder elektrisch rijden en hierdoor zie je ze erg vaak rijden. En dat allemaal voor 630,- per maand, je hoeft alleen nog zelf op te laden. Ook kunnen wij jou voorzien van een laadpas en/of een laadpaal.

Ford Transit van €534,- voor €455,- per maand

De Ford Transit, een icoon onder de bedrijfswagens. De bus gaat al jaren mee en er zijn vele varianten van. Dubbele cabine, enkele cabine, extra hoog of extra lang? Er zijn vele varianten mogelijk voor deze bus. Speciaal voor deze maand kan jij deze fantastische allrounder al voor 455,- in de full operational lease rijden. We kunnen voor jou een tankpas regelen, bestickering en bedrijfswageninrichting. Dit zodat jouw bus helemaal naar wens is en jij goed voor de dag komt bij jouw klus.

Heb je al een bus maar nog geen bestickering of bedrijfswagen inrichting, laat ons weten wat je nodig hebt dan zoeken wij de beste deals.

New call-to-action

Seat Mii Electric van €325,- voor €295,- per maand

Rij je voornamelijk in de stad of korte afstanden? Dan is deze Seat Mii wellicht iets voor jou. Een echte stadsauto die je overal makkelijk kwijt kunt. En sinds kort is deze nu ook volledig elektrisch beschikbaar. Met een actieradius van 260 kilometer moet jij dus overal heen kunnen. Voor maar 295,- per maand all-in een elektrische auto rijden, dat valt toch bijna niet te weerstaan?

Buiten deze scherpe deals om hebben wij nog veel meer scherpe prijzen. Wij zoeken altijd voor jou meest interessante maandprijs. Neem gerust een kijkje in onze showroom. Ook bieden wij veel meer dan onze showroom, we kunnen je namelijk ook voorzien van een importauto. Wat daar het voordeel van is lees je hier.

Heb je vragen of interesse in een auto of bedrijfsbus? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen jou helemaal ontzorgen en hebben antwoord op al jouw vragen!
gratis advies