Financieringen

Wat is BKR-registratie?

Een negatieve BKR-registratie blijft vijf jaar zichtbaar. Met een creditcheck zien onze consultants wat jouw mogelijkheden zijn voor leasen.

Leasen is razend populair. Maar waarom? Ontdek de 8 redenen

Waarom leasen meer dan een miljoen Nederlanders een leaseauto? Ontdek waarom leasen zo populair is en in populariteit toeneemt.

Hoe werkt de credit check

Met de credit check weet jij of je in aanmerking komt voor leasen. Onze professionals nemen jouw gegevens onder de loep en weten in no time wat de mogelijkheden zijn. Voor zakelijke rijders doen wij dit gratis en voor niets. Ontdek of jouw droomwagen binnen handbereik is. 

Wat is investeringsbijtelling?

Leasen én minder belasting betalen? Ontdek nu hoe!

Automatische rittenregistratie voor de auto

Verwelkom een slim rittenregistratiesysteem in je auto en bespaar een hoop tijd en geld. Zo voorkom je hoge boetes van de Belastingdienst en hoef je niet continu je ritten bij te houden. Een zzp’er kan eigenlijk niet zonder.

Wat zijn afschrijvingskosten?

Schrijf jouw leaseauto af en betaal minder belasting. Ontdek hoe.

Wat is kleinschaligheidsaftrek? – Alles over financial lease

Investeringen zijn noodzakelijk voor jouw bedrijf. De kleinschaligheidsaftrek maakt de aanschaf van een nieuwe computer, machine, bedrijfsauto en andere bedrijfsmiddelen een stuk leuker.

Bijtelling berekenen

Lees alles over de bijtelling op jouw lease bedrijfswagen.

Ford Transit Courier voor zware lading

De zwaarste klussen knap je op met de Ford Transit Courier. Het gigantisch laadvermogen en wendbaarheid maakt deze bedrijfswagen perfect. Ontdek meer.