Verschillende soorten bedrijfsbussen

Categorie:
Lease een bezorg auto met Hellocars

Als je op zoek bent naar een bedrijfsbus zijn er veel verschillende soorten. Denk aan de hoogte, de lengte en het aantal zitplaatsen. Buiten dat zijn er ook vele uitvoeringen en verschillende merken. Maar welke past het beste bij jou?

Een bedrijfsbus is een investering die jou als ondernemer kan helpen in het groeien van jouw bedrijf. Het representeert jouw bedrijf en het ondersteund je in je klussen. Daarom is het verstandig om goed na te denken wat bij jou past. Een enkele cabine of toch die dubbele cabine? Wij van Hellocars kunnen jou optimaal adviseren hierin.

Teun regelt goedkoop en snel de perfecte bedrijfsbus voor jou

De verschillende cabines

Kort gezegd zijn er drie soorten cabines: de enkele cabine, de dubbele cabine en de 9 persoonsbus. Een enkele cabine heeft 2 tot 3 zitplaatsen, dit kan een bank of 2 stoelen zijn. Dit zorgt er wel voor dat je meer laadruimte hebt. Zeker als je lange materialen mee moet nemen is dit aan te raden. Ga je met meerdere mensen naar je klus en je wilt alsnog ruimte? Kies dan voor een dubbele cabine. Je kunt dan tot 6 personen meenemen en je hebt nog steeds meer dan genoeg laadruimte. Ook zijn er bij zowel de enkele als dubbele cabine de voordelen van een grijs kenteken. Als je personenvervoer doet is het aan te raden om voor een 9 persoonsbus te gaan. Je kunt dan wel wat minder bagage meenemen, maar voor veel personen te vervoeren is het ideaal.

Formaten

Buiten de cabines om heb je ook nog bepaalde maten van een bus. Denk aan: l2,l3,l4,h2,h3. De L staat voor lengte en de H voor hoogte. Dus je wilt een extra lange bus die niet verhoogd hoeft te zijn, dan is het verstandig om een l4/h2 te kiezen. Ook hierin kunnen wij jou adviseren om een perfecte bedrijfsbus te vinden.

Elektrische bedrijfbussen

Er zijn steeds meer autofabrikanten die elektrische bedrijfsbussen maken. Dit vanwege de dieselrestricties die eraan gaan komen. Zeker ook als jij voorbereid wil zijn op de toekomst en je je bedrijf wil verduurzamen.

Heb je interesse in een bedrijfsbus en wil je kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen al jouw vragen over bussen beantwoorden en een droombus voor jou gaan vinden.

Vertel mij meer!