Je bedrijfswagen of bedrijfsbus leasen met PlusAdvies Finance

Categorie:

Je bedrijfswagen of bus voor de aller scherpste deal, dat wil iedereen toch? En dat kan zeker! Wij van Hellocars werken samen met PlusAdvies Finance, een onafhankelijk financieel intermediair.

Bedrijfswagen leasen, zo zit dat

Maar wat betekent dit dan precies? Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen of bedrijfsbus komt daar het een en ander bij kijken. Denk aan het ideale voertuig, een financial of operational lease, een tankpas en eventueel een bedrijfswageninrichting. Maar die lease is toch heel belangrijk. Je wilt niet met onverwachte kosten zitten of een veel te hoge maandprijs. Daardoor werken wij met een team van experts die ervoor zorgen dat ze voor jou de scherpste deal kunnen maken.

Mogelijkheden lease

Waar moet ik aan denken? Nou, we hebben eerder al over de verschillen tussen financial en operational lease geschreven en hierin lees je precies de verschillen hiertussen. Voor een goed voorstel is niks te gek, er zijn veel mogelijkheden om bij het maandbedrag uit te komen wat het beste bij je past. Wil je 24 of 60 maanden? Wat wil je aanbetalen? Wil je iets inruilen? Op al dit soort vragen kunnen wij jou het beste in ondersteunen.

Leer meer over financial lease

Bedrijfswagen lease procedure

Voor iedereen is er een lease mogelijk. Wij beginnen altijd met een credit check, hier hoef je niet van te schrikken. Dit is een controle en geheel vrijblijvend. Hiervoor heb je ook een KvK nummer nodig. Vervolgens wordt de geschikte auto of bus gevonden en kan er een financieringsvoorstel gemaakt worden die aan jouw wensen voldoet. Dit kan zowel een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen of bedrijfsbus zijn. En als dat allemaal naar wens is ben jij voorzien van een nieuw vervoer! Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens bij helpen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Ja, ik wil gebeld worden!