Een bedrijfsbus op maat, er zijn mogelijkheden genoeg

Je hebt een onderneming en je wilt een bedrijfsbus. Hier zijn veel soorten, maten en varianten van. Maar wat is er mogelijk om een bedrijfsbus op maat te maken? Er zijn vele mogelijkheden zodat jij optimaal van jouw bedrijfsbus kunt genieten. In dit artikel een overzicht wat de mogelijkheden zijn voor zowel de bedrijfswagen als de bedrijfswageninrichting.

Een bus helemaal naar jouw wensen, hier zitten vele voordelen aan. Denk bijvoorbeeld aan marketing en jouw werkplek voelt als een prettige omgeving. Maar buiten wat bestickering is er veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld met verschillende cabines of wat dacht je van een elektrische bedrijfsbus?

Snel en gratis geholpen worden aan een auto, bus of bedrijfswagen? Laat ons jou vrijblijvend adviseren en rijd jouw droomauto spotgoedkoop.

Neem contact met mij op.   Of app even tussendoor >>

Hieronder een overzicht wat de mogelijkheden zijn om jouw bus perfect te maken of helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Je bedrijfsbus bestickeren

Om jouw bedrijf op te laten vallen is het aan te raden om jouw bedrijfsbus(sen) te laten bestickeren. Denk bijvoorbeeld aan je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens. Dit zodat mensen onderweg jou zien en hopelijk benaderen voor een klus. Er zijn veel mogelijkheden voor het bestickeren, in dit artikel lees je er meer over.

Extra opties erop laten zetten

Per beroep kan het zijn dat je speciale wensen hebt voor je bedrijfsbus. Deze kun je achteraf erop laten zetten of het zit er al standaard op. Maar wat zijn dit voor opties?

  • Een glasresteel voor als je met glas werkt
  • Een imperial voor op het dak
  • Een trekhaak
  • Bedrijfswageninrichting
  • Je bedrijfsbus laten wrappen

De mogelijkheden zijn eindeloos om jouw bus helemaal op wens te laten maken. En het mooiste is: wij van Hellocars kunnen dit allemaal voor jou regelen. Terwijl jij aan het werk bent zorgen wij ervoor dat jouw ideale bus(sen) worden geregeld helemaal naar jouw wensen. Dit zodat jij meer tijd hebt voor al jouw klussen.

Financiering en leasing

Je hebt al je wensen doorgegeven voor jouw ideale bedrijfsbus. Nu gaan wij er voor zorgen dat jij de meeste scherpe financial of operational lease tarief krijgt. Ook hierin word jij weer volledig ontzorgd. Vrijwel elke bus die er is kunnen wij leveren, wij zoeken op maat voor jou. Tankpas of laadpaal erbij nodig? Dat doen we voor jou!

Heb jij interesse in een bedrijfsbus, de inrichting ervan of eventueel vragen overover? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten en zij staan klaar voor jou.

Neem contact met mij op.

WhatsApp