De voordelen van zakelijk elektrisch rijden

Categorie:
voordelen-elektrisch-rijden-header

Je rijdt nu op benzine of diesel maar je wil graag elektrisch rijden. Dan kunnen we jou daarbij helpen! Er zitten vele voordelen aan elektrisch rijden en het is natuurlijk ook goed voor het milieu. Maar wat zijn die voordelen? In dit artikel leggen we het uit voor jou.

Tegenwoordig zijn er steeds meer elektrische auto’s en bedrijfsbussen. Waar je een aantal jaar geleden nog voornamelijk Tesla’s zag, zijn er nu vele andere merken en modellen die elektrisch zijn. Buiten het feit dat er vele voordelen aan zitten voor jou als ondernemer, ben je ook duurzaam bezig.

Jouw bedrijf verduurzamen, wie wil dat nou niet?

Zeker als je op diesel rijdt, mag je binnenkort sommige steden al niet meer in door bepaalde restricties. Laten we is gaan kijken wat de voordelen zijn als je overstapt op zakelijk elektrisch rijden. Laten we is gaan kijken wat de voordelen zijn als je overstapt op zakelijk elektrisch rijden.

Bekijk alle artikelen

Pluspunten zakelijk elektrisch rijden

Je hebt geen motorgeluid, het is goed voor het milieu en ga zo nog maar even door. Elektrisch rijden heeft vele voordelen. Niet alleen voor jezelf of het milieu, maar ook voor je portemonnee. De overheid wil namelijk elektrisch rijden erg stimuleren. Wat betekent dat je dus fiscale voordelen hebt. Maar welke zijn dat?

Ik wil meer informatie

Wat kunnen wij voor jou doen

Klinkt interessant en verleidelijk, dat zakelijk elektrisch rijden. Maar wat kunnen wij voor jou betekenen?
Wij kunnen zowel elke elektrische auto of bedrijfsbus voor jou vinden. Nieuw of occasion of zelfs uit Duitsland, niks is te gek. Wij zorgen voor een auto of bus op maat, daarna kunnen we gaan kijken wat de scherpste deal is. Dit kan een financial lease zijn, een operational lease of de auto aanschaffen. Samen met PlusAdvies Finance zorgen wij voor het aller scherpste tarief voor jouw droomauto of bus.

Een van onze specialisten, Teun van Mierlo, is sinds kort ook elektrisch gaan rijden en is daar erg enthousiast over. Lees zijn verhaal.

Stel je hebt nu jouw droomauto of bus voor de scherpste deal, dan is het aan te raden om een laadpaal en laadpas aan te schaffen. Ook wij kunnen dit voor jou regelen, een laadpaal of wallbox voor thuis of je werk. Inclusief een laadpas.

Interesse in elektrisch rijden?

Wij hebben al vaak artikelen geschreven over top modellen, tips en tricks, de voordelen en ga zo nog maar even door. Dit zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen informeren over elektrisch rijden.

Liever direct geholpen worden?

Dan staan we altijd klaar om te bellen, mailen of appen. Neem ook gerust een kijkje in onze showroom. Staat er niet tussen wat je zoekt? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je een auto of bus hebt die wel aan al je wensen voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *