Tanken, wassen, parkeren en opladen; alles op één pas!

Categorie:

Ben je het ook wel eens beu als ondernemer om alles te moeten declareren en de vele bonnetjes die daarbij komen kijken? Voor het tanken, laden, parkeren of wassen van jouw voertuig hoeft dat in het vervolg niet meer!

Met de laad/tankpas van MKB-Brandstof neem je dit gedoe weg. Je kunt met je pas het volgende: je brandstof afrekenen (en vloeistoffen voor je auto), laden, parkeren en wassen in heel Nederland én op meer dan 1500 locaties in België en Luxemburg. Alle transacties komen op één factuur met een duidelijke btw-vermelding, geen financiële rompslomp met talloze bonnetjes meer. Hoe handig is dat!

Vertel mij meer!

Voordelige tank- of laadpas

Hellocars is een samenwerking aangegaan met MKB-Brandstof. Voor jou als ondernemer zitten hier veel voordelen aan. Denk aan de scherpste deals in combinatie met een multifunctionele pas. Nooit meer problemen met declaraties en losse bonnetjes. Jouw nieuwe bedrijfsbus of bedrijfswagen inclusief de pas waarmee je kunt parkeren, laden, tanken en wassen. Want, je wil toch met een verzorgde bus of auto aankomen bij jouw klus?

MKB-Brandstof laadpas

Als je elektrisch wil gaan rijden, dan is het aan te raden om een laadpaal aan huis te nemen. We hebben al eerder geschreven over het opladen van je elektrische auto. De aanschaf van een laadpaal aan huis kan echter redelijk duur zijn en er blijven ook verschillende (service) kosten doorlopen. Ook het gedoe rondom een laadpaal neemt MKB Brandstof weg, met de all-inclusive laadpaal voor een vast bedrag per maand. Je betaalt een vast bedrag per maand, alle kosten zijn inbegrepen, ook service. Hellocars en MKB-Brandstof kunnen jou hiermee compleet ontzorgen. Wil je meer weten of kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze experts.

Neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *