Een nieuwe bestelauto of bedrijfsauto na de bouwvakantie

Categorie:
bouvakker

header-article

De bouwvak, wie kent het niet. Heel het jaar heb je hard gewerkt voor je bedrijf en je hebt nu een welverdiende vakantie. Misschien zit je erover na te denken om een andere bedrijfsbus of bedrijfsauto aan te schaffen. Je hebt namelijk nu alle tijd om dit te overwegen. Wat kunnen wij van Hellocars voor jou doen? In dit artikel leggen we het uit voor je.

Een jaar hard werken, dat betekent dat jouw rijdende kantoor ook hard moet werken. Wellicht heb je je bestelauto of bedrijfsauto al een tijdje en is deze aan vervanging toe. Misschien denk je: nog een jaartje of twee jaar kan nog wel. Het is nu het juiste moment om over te stappen en wij kunnen hier jou volledig bij helpen en ontzorgen. Elektrisch of brandstof? Nieuw of gebruikt? Operationele lease of financial lease? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij als automakelaar kunnen jou helpen hiermee!

Financial lease of operationele lease

Je hebt meerdere manieren om jouw droom bus of auto te financieren. Dit kan financial lease, operationele lease of betalen zijn. Er zitten verschillen in en onze experts kunnen met jou meedenken om de goede keuze te maken. Laten we beginnen met financial lease.
Bij financial lease leen je in principe geld en na de afgesproken termijnen word jij de eigenaar van het voertuig. Wel moet je zelf de wegenbelasting, onderhoud, verzekering etc nog betalen.

Toch zitten er interessante voordelen aan financial lease:

 • De BTW krijg je terug
 • Je wordt de eigenaar van het voertuig
 • Je kunt zelf bepalen welke termijnen, de aanbetaling en eventueel een slottermijn
 • Je het investeringsaftrek

 

Redenen genoeg om voor financial lease te kiezen. Wil je toch liever helemaal ontzorgd zijn? Dan is het aan te raden om te kijken naar operationele lease. Ook hier zitten vele voordelen aan.

 • De auto of bus staat niet op je balans
 • Een vast bedrag per maand waar alles behalve brandstof in zit
 • Na de termijnen lever je het voertuig in en kun je weer iets nieuws uitkiezen
 • Je hoeft geen grote investering te doen

 

Wil je meer weten over de verschillen tussen operationele of financial lease? Wij hebben hier eerder een uitgebreid artikel over geschreven.

Wat voor voertuig wil ik dan?

De laatste jaren zijn er steeds meer voertuigen en verschillende carrosserievormen. Ook komen er steeds meer verschillende brandstofsoorten. Dit zijn de volgende:

 • Benzine
 • Diesel
 • Hybride
 • Mild hybride
 • Plug-in hybride
 • Elektrisch
 • Waterstof
 • Gas

Bij elke soort zitten er voor- en nadelen aan. Zeker de laatste tijd wordt elektrisch rijden steeds populairder. Dit omdat de actieradius steeds hoger wordt, de aanschafprijzen zakken en er zijn steeds meer openbare laadpalen. Ook voor bestelauto’s zijn er steeds meer mogelijkheden om volledig elektrisch te rijden. Ga je nog op vakantie? Dan hebben we wat tips als je met een elektrisch voertuig op reis gaat.

Hoe snel krijg ik een nieuw voertuig?

Als je met ons contact opneemt staan onze experts meteen klaar om jou te helpen. We kijken wat de mogelijkheden zijn, doen een kredietcheck, maken offertes en vervolgens kies jij wat bij jou past. Als alles soepel verloopt kun jij binnen een aantal dagen van jouw nieuwe bestelauto of bedrijfsauto genieten! Dit natuurlijk ook voor het allerscherpste tarief. Want, wie wil nou niet de beste auto of bus voor de laagste prijs? Ook kunnen wij ervoor zorgen dat jouw huidige auto of bus wordt ingeruild en jij hier een goede prijs voor terug krijgt. Dus jij kunt heerlijk genieten van jouw welverdiende vakantie terwijl wij jou van een nieuw voertuig kunnen voorzien. Neem gerust een kijkje in onze showroom, staat jouw voertuig er niet tussen? Dan zoeken wij voor jou op maat!

Wil je meer info of meer weten over elektrisch rijden? Bekijk dan gerust al onze blogs. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat het voor jou wordt geregeld

Hulp nodig? Stuur een Whatsappje!