Volkswagen Crafter: ideaal voor de zzp’er

Ga voor groots en robuust met de Volkswagen Crafter. Met deze krachtige bedrijfswagen maak je gegarandeerd indruk. Kijk naar de mogelijkheden van een bedrijfsbus leasen.

Ontdek alles over Volkswagen

Geschikt voor het zware werk

De Volkswagen Crafter is perfect voor de grootste en zwaarste klussen. De bedrijfswagen brengt met gemak een lading van maximaal 1500 kilogram mee. Koeriers zijn blij met de bedrijfsbus dankzij de krachtige motor die perfect is voor korte ritjes. Ook het ruime aanbod rijhulpsystemen draagt bij aan soepel toeren door de stad.

De laadruimte loopt op tot 22 kubieke meter. Dat is genoeg voor het vervoeren van 42 wasmachines.  Zo vervoert deze bedrijfsauto de grootste pakketten mee. Van witgoed tot lange gipsplaten. De Crafter is dan ook geliefd bij ondernemers in de bouw, witgoedspecialisten en verhuizers.

Robuust en wendbaar

De bedrijfswagen is misschien robuust, maar rijdt als een personenauto. Drukke wegen of smalle straten zijn dan ook geen enkel probleem. Het mobiele kantoor van de Volkswagen Crafter bedrijfsbus is uitgerust met een hoop opbergmogelijkheden die dienen als plekken voor gereedschap, mappen en koffie. De Volkswagen Crafter is ook beschikbaar voor personenvervoer, als pick-up en chassis. Het uitgebreide kleurenpallet loopt van Cherry Red tot Deep Black. Talloze opties als je deze bedrijfsbus wil leasen.

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Lengte van de laadruimte: 3,25 meter tot 4,32 meter
  • Laadvolume van 8 tot 22 kubieke meter
  • Rijdt tussen de 7,4 en 7,8 liter per 100 kilometer

Lease de Volkswagen Crafter

Operational lease de Volkswagen Crafter en profiteer van talloze voordelen. Maak jezelf in de eerste plaats maar geen zorgen over het plunderen van jouw spaarrekening. Je lost de bedrijfswagen maandelijks af met een vast bedrag. Kijk ook niet meer om naar onderhouds- en reparatiekosten. De leasemaatschappij regelt alles voor je. Ontdek hoe jij kunt profiteren van de voordelen door te kiezen voor operational lease.

Leer meer over financial lease

Elektrische auto leasen 

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!

Bekijk al onze wagens in de online showroom.