Financial lease jouw elektrische bedrijfswagen

wat is bijtelling

Wat is financial lease?

Financial lease is een lening voor ondernemers om een bedrijfswagen aan te schaffen. Iedere maand betaal je een bedrag terug om de lening af te lossen inclusief rente. Het voordeel van financial lease is dat je gebruik kan maken van fiscale voordelen, zoals renteaftrek en BTW-teruggave.

Vraag een gesprek aan over financial lease

Voor wie is financial lease geschikt?

Of je nu op zoek bent naar een wel uitgeruste koeriersbus of de spannende stap maakt naar die eerste extra bestelwagen in jouw schoonmaakbedrijf. Zet direct de toon met jouw eigen gestylde, geordende en chique uitziende bedrijfswagen. Die talloze uren op de weg is het immers hét visitekaartje naar jouw klanten. Met financial lease is jouw droomwagen binnen handbereik.

Financial lease is geschikt voor iedere ondernemer die niet in één keer een som geld wil of kan neerleggen. Handig als je andere flinke investeringen moet doen, zoals het inkopen van materialen of machines. Of wanneer je net begint en nog geen startkapitaal hebt, maar wel een maandelijkse omzet. Het maakt niet uit of je een starter bent of al langer werkt als zzp’er. Iedereen die een zakelijke bestelwagen wil aanschaffen, komt in aanmerking voor een financial leaseplan.

De voordelen van financial lease

Financial lease is super aantrekkelijk voor startende ondernemers en zzp’ers in vrijwel iedere sector. Wil jij bijvoorbeeld een zelfstandige carrière starten als koerier dan heb je heel wat ruimte nodig voor al die pakketjes en bij voorkeur ook een ergonomische stoel aangezien dat jouw voornaamste werkplek wordt. Heb je ambities als bloemist, schilder, loodgieter of bewaker? Twijfel ook dan niet langer: de bestelwagen wordt jouw visitekaartje, werkplek en magazijn in een. Een goede investering dus.

Financial lease jouw ideale bedrijfsauto

Laat je niet remmen door het prijskaartje van jouw droombedrijfswagen. Met financial lease bezoek je binnen de kortste keren jouw klus of klant met een gloednieuwe bestelbus. Profiteer ook van alle fiscale voordelen als renteaftrek. Houd zo een leuk bedrag over dat je weer kan investeren in jouw bedrijf. Financial lease jouw perfecte bestelwagen voor jouw koeriersdienst, bouwbedrijf of bakkerij.

Bedrijfswagen zoeken >