Ford Transit Courier voor zware lading

De Ford Transit Courier neemt het zware werk uit handen. Van bakstenen tot aan wasmachines: jij vervoert ze met gemak. De robuuste en wendbare bedrijfswagen lease je bij HelloCars. Kies voor jouw droomwagen.

Ontdek alles over Ford

Riante laadruimte voor zware lading

Zware lading schrikt dit model niet af. De bedrijfsbus is daarom ideaal voor zzp’ers die dagelijks met flinke ladingen goederen en materialen te maken hebben, zoals bouwvakkers en keukenmonteurs. Het laadvermogen loopt op tot 650 kilogram, ruim voldoende voor massieve pakketten. Ook de laadruimte laat niets te wensen over en varieert van 9,5 tot 15,1 kubieke meter. Alle lading glijdt er soepel uit via de wijd openslaande achterdeuren.

Zuinig en compact

Laat je niet misleiden door het robuuste karakter van deze wagen. De bestelbus is compact en wendbaar en rijdt soepel door het drukke verkeer in de stad. De bedrijfswagen rijdt 6,3 liter op 100 kilometer en komt met een START&STOP-systeem. Maak je dus geen zorgen over benzinekosten, want de bedrijfsauto rijdt super zuinig. Kies de perfecte autolak uit het ruime assortiment kleuren van Frozen White tot Deep Impact Blue.

Dit moet jij weten over de Ford Transit Courier:

  • Wendbaar en ruim
  • Lengte laadruimte: maximaal 4217 millimeter als goederenbus of tot 6470 millimeter bij de minibus
  • Laadruimte: maximaal 15,1 vierkante meter
  • Rijdt 6,3 liter/ 100 kilometer
  • START&STOP-systeem
  • Ecomode
  • Ruim assortiment kleuren beschikbaar

De Ford Transit Courier lease je bij HelloCars

Wens niet langer een Ford Transit Courier, maar lease de bedrijfswagen vandaag nog bij HelloCars. Financial lease geeft jou een hoop fiscale voordelen, zoals BTW-teruggave en renteaftrek. Het mooiste is dat jouw portemonnee geen grote klapper hoeft te maken. Met financial lease rijd je binnen de kortste keren in een gloednieuwe Ford Transit Courier.

Leer meer over financial lease

Bekijk meer auto’s in onze online showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *