Dit zijn betrouwbare bedrijfswagens waar je op kunt bouwen (en die je kunt leasen)

Jouw bedrijfsauto is jouw trouwe partner op vier wielen. Jouw rots in de branding. Waar jij gaat, gaat hij met je mee. Niets is dan zo vervelend als de motor begint te roken en de garagebezoeken beginnen op te lopen. Wil jij een betrouwbare  bedrijfswagen leasen? Hellocars helpt je op weg!

 

Automerken

Als we het Amerikaanse onderzoeksbureau J.D. Powers mogen geloven, is automerk Lexus de grote winnaar op het gebied van betrouwbaarheid. Er hangen weinig tot geen vuiltjes aan de lucht als je over 5 jaar nog steeds in deze Japanse auto scheurt. Fiat en Land Rover produceren de minst betrouwbare bakken. Wil je dus een bedrijfsauto of een bus leasen? Let daar goed op! Weet wel dat het onderzoek uitgaat van modellen van een aantal jaar geleden. De techniek kan dus inmiddels verbeterd zijn.

 

Betrouwbare bedrijfswagens

Lexus komt als beste uit de bus en heeft prachtige auto’s, maar in dit segment komen geen bestelbussen voor. Datzelfde geldt voor Porsche, de nummer twee in de lijst van het onderzoeksbureau. Wanneer je een betrouwbare bedrijfswagen met laadruimte wil, moet je bij het merk met de bronzen medaille aankloppen: Toyota.

Ontdek alle Toyota-modellen 

Top 5 automerken met bestelbussen volgens J.D. Powers:

 • Toyota
 • Chevrolet
 • Hyundai
 • Kia
 • Volkswagen

Toppertje: Mercedes-Benz Sprinter

Laat je het merk los en kijk je alleen naar de individuele modellen, dan kan je het beste de Mercedes-Benz Sprinter leasen. Deze bestelbus scoort het beste volgens het onderzoek van DEKRA. Het onderzoeksbureau keek naar het aantal mankementen van bedrijfswagens wanneer ze 150.000 kilometer erop hebben zitten. De Mercedes-Benz Sprinter doet het dan uitstekend en scoort een nette 62,5 op een schaal van 100. Deze bus is bij Hellocars beschikbaar om te leasen!

 

Onze favorieten

Ook wij van Hellocars hebben een lijstje met betrouwbare bussen voor een bedrijf. Voor het zware werk is een  Volkswagen Crafter  onmisbaar in jouw team. De wagen oogt robuust, maar rijdt soepeltjes door het drukke stadscentrum. Liever een smal model? De compacte  Peugeot Partner  is zuinig en gebouwd om spullen vlot in en uit te laden. Beide bedrijfswagens laten je niet snel in de steek.

Wij zijn fan van de:

 • Volkswagen Transporter
 • Ford Transit
 • Opel Vivaro
 • Mercedes-Benz Vito
 • Renault TRAFIC
 • Mercedes-Benz Sprinter
 • Opel Combo
 • Volkswagen Crafter
 • Iveco Daily
 • Peugeot Partner
 • Volkswagen Caddy

Ontdek waarom dit onze favoriete modellen zijn

Snel op weg in jouw betrouwbare bedrijfsauto

Schaf je een nieuwe bedrijfsauto aan, dan kan je ervan uitgaan dat de bus lang meegaat en je niet snel in de steek laat. Helaas zijn de prijskaartjes nogal flink. Wij hebben de oplossing om een bus te leasen, hiermee verspreid je het aankoopbedrag over meerdere maanden. Dat is fijn, want zo kan jij bij wijze van spreken morgen al in een nieuwe auto rijden.

Wat is financial lease?

Als je een bedrijfswagen wil leasen en wil profiteren van belastingvoordelen, kies dan voor  financial lease. Zo maak jij aanspraak op investeringsaftrek en renteaftrek. En mag je fiscaal afschrijven. Dit levert je per jaar een kostenbesparing van enkele honderden euro’s op. Wie wil dat nou niet?

Wat is operational lease?

Bij  operational lease  ‘huur’ je jouw bedrijfswagen van de leasemaatschappij. Je bent dan ook geen economisch eigenaar, zoals dat wel het geval is bij financial lease. Je mag daarom geen gebruik maken van de fiscale voordelen. Wat wel interessant is, is dat de leasemaatschappij alles voor je regelt. Van onderhoud tot aan de verzekering. Hoef jij daar mooi niet meer over na te denken.

Of je nou een bedrijfsauto of een bus wil leasen, bij Hellocars vinden we samen altijd wel een model dat bij jou past. Ben je zakelijke rijder? Laat ons dan een gratis credit check uitvoeren zodat we bij voorbaat weten welke wagens passen bij jouw situatie.

Elektrische auto leasen

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!

Te veel betrouwbare bedrijfswagens om uit te kiezen? Vraag onze experts om advies.

Neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *