Automatische rittenregistratie voor de auto

Voorkom hoge boetes door automatische rittenregistratie

Verwelkom een slim rittenregistratiesysteem in je auto of bus in bedrijf en bespaar een hoop tijd en geld. Met een registratie apparaat voorkom je hoge boetes van de Belastingdienst en hoef je niet continu je ritten bij te houden. Een zzp’er kan eigenlijk niet zonder. Dit is waarom een automatische rittenregistratie belangrijk is.

Rittenregistratie voor de Belastingdienst

Wie zakelijk rijdt, hoeft geen bijtelling te betalen. Een voorwaarde is dat je minder dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Ga je er overheen? Dan betaal je alsnog de bijtelling en een boete die kan oplopen tot in de duizenden euro’s. Om te bewijzen dat je netjes onder de grens blijft, moet je dit aantonen met een nauwkeurige rittenregistratie. De Belastingdienst kan deze ieder moment bij je opvragen. De rittenregistratie voor zppers is dus van erg groot belang.

Orde in de chaos

Het zelf bijhouden van je ritten is nog niet zo makkelijk. Iedere keer schrijf je op een papiertje de datum, vertrek- en aankomsttijd, het adres en of de rit privé of zakelijk is. Dat verfrommelde briefje vind je later onder de bijrijdersstoel terugvindt. Of je kan je haastig geschreven krabbels in je notitieboekje niet meer ontcijferen. En wie werkt met een app, vergeet vaak de ritten in te voeren. Schaf daarom een slim rittenregistratiesysteem aan die je dit werk uit handen neemt. Plaats dit registratie apparaat in je bus in bedrijf of bedrijfsauto.  Zo kan het niet meer mislopen.

Automatische rittenregistratie

Dat werkt zo: in de auto plaats je een kastje met een GPS-ontvanger. Die houdt al jouw ritten bij en stuurt de genoteerde informatie op naar een online omgeving. Bij RouteVision is dit bijvoorbeeld een persoonlijke website die je eenvoudig opent via computer, tablet en smartphone. Zo zie je precies alle ritten terug die je iedere dag reed. Stuur de informatie van het registratie apparaat door naar de Belastingdienst wanneer ze er om vragen en je bent klaar.

Voordelen van een slim rittenregistratiesysteem

  • Voldoe moeiteloos aan de eisen van de Belastingdienst
  • Zie geen gereden rit meer over het hoofd
  • Geef klanten een nauwkeurige facturatie van het aantal gereden kilometers
  • Bespaar een hoop tijd, doordat je al het werk uit handen geeft
  • Voorkom hoge boetes

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Niet ieder systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Kies daarom alleen voor een systeem met het keurmerk RitRegistratieSystemen. Zo weet je honderd procent zeker dat je rittenadministratie op orde is, jouw privacy gewaarborgd wordt en de Belastingdienst weet dat je administratie sluitend is. De systemen van Routevision hebben dit keurmerk.

Elektrische auto leasen?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!

Houd jouw ritten nauwkeurig bij met een automatisch ritregistratiesysteem en voorkom boetes.

Maak kennis met RouteVision

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *