11 Populaire Bedrijfsbussen Op Een Rij: Welke Is Jouw Favoriet?

Categorie:
bestelwagen

Na enig wikken en wegen heb je de knoop doorgehakt: je gaat een bedrijfsbus leasen. Omdat de zaken goed gaan, kun je deze lease auto wel gebruiken. Je bus is tenslotte de basis. Helaas is de klus wat ingewikkelder dan alleen het nemen van de beslissing over je lease auto. Je moet bijvoorbeeld nog een model bus uitkiezen en vervolgens een leasecontract afsluiten. Om je bij deze eerste stap te helpen, hebben we elf populaire bedrijfsbussen op een rij gezet, dus waarschijnlijk zit jouw beste bedrijfswagen er ook bij!
We gaan dieper op de verschillende merken en modellen in en vertellen waarom dit de beste bedrijfswagen voor jou is.
Nieuwe call-to-action
Heb jij de beste bedrijfswagens voor jouw onderneming al gevonden? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt!
Let wel op: Bij het beschrijven van de verschillende populaire bedrijfsbussen richten we ons vooral op de wagens met enkele cabine en gesloten laadruimte. Mogelijk wijken de functies bij de andere typen wagens iets af van wat hieronder beschreven staat.

Weet je al voor welke bedrijfsbus je wilt gaan? Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij 100% vrijblijvend op zoek naar jouw droomauto.

Neem contact met mij op.  Of app even tussendoor >>

1. De Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter
(Bron)

Je ziet hem ongetwijfeld vaak voorbij komen als je op de weg zit naar een klus. De Volkswagen Transporter is onder veel ondernemers in de bouw een geliefde wagen. Het is ook niet voor niets een van de beste bedrijfswagens.

Sinds 2015 is er een nieuw en verbeterd model van de Volkswagen Transporter op de markt, de Volkswagen Transporter T6. Deze heeft enkele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, maar kenmerkt zich net als elke Volkswagen Transporter door zijn functionele laadruimte. Iets wat voor jou natuurlijk erg voordelig kan zijn.

Heb je bijvoorbeeld veel spullen, materialen en gereedschappen nodig? In de laadruimte van de Volkswagen Transporter past dit gegarandeerd. Er is zelfs nog genoeg plek om speciale kasten in de laadruimte te plaatsen voor nog meer opbergruimte.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Volkswagen Transporters

2. De Ford Transit

Ford Transit
(Bron)

Ook de Ford Transit is een van de populaire bedrijfsbussen in Nederland. Ook deze lease auto is van alle gemakken voorzien. Bijkomend voordeel is dat ze er bij het ontwerpen van de Ford Transit alles aan hebben gedaan om je werk zo eenvoudig mogelijk te maken, zonder dat de kosten de pan uit rijzen.

Zo is er bij het ontwerpen van de laadruimte bijvoorbeeld rekening gehouden met standaardmaten van buizen, pallets en planken, waardoor de kans groot is dat jij je materialen eenvoudig van A naar B kunt vervoeren.

Daarnaast zijn bijkomende kosten van het financial leasen van een bedrijfsbus bij de Ford Transit relatief laag. Als je een beetje handig bent met auto’s kun je veel onderhoud bijvoorbeeld zelf doen. Onderdelen zijn namelijk zo gepositioneerd dat deze makkelijk te verwijderen en vervangen zijn.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Ford Transit’s

3. De Opel Vivaro

Opel Vivaro
(Bron)

Heb jij naast fysiek werk op locatie ook vaak te maken met administratief werk? En is het soms lastig om hier een geschikte plek voor te vinden?

Dan lijkt de Opel Vivaro perfect voor jou.

Bij het ontwerpen van deze bedrijfsbus hebben ze er namelijk niet alleen naar gekeken dat er in de laadruimte voldoende plek is voor materialen en gereedschappen. Ook de cabine is optimaal ingericht, waardoor het mogelijk is om hier te werken. Misschien is de Opel Vivaro wel de beste bedrijfswagen voor jouw onderneming.

Er zijn bijvoorbeeld verschillende opbergruimtes en er is de mogelijkheid om een klein tafeltje uit te klappen. Zo kun je met papieren of een laptop in de weer zonder het overzicht te verliezen. Hoef je na een lange dag thuis ook niets meer te doen!

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Opel Vivaro’s

4. De Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito
(Bron)

Werk jij als klusser, aannemer of dakdekker en heb je altijd erg veel materialen die je moet vervoeren om de geplande klus zo goed mogelijk uit te kunnen voeren? Dan heb je een bedrijfsbus nodig die aan deze laadcapaciteit kan voldoen. Niet alleen wat betreft ruimte, maar ook wat betreft gewicht.

De populaire bedrijfsbussen van Mercedes-Benz, de modellen van Mercedes-Benz Vito, zijn hier speciaal voor gemaakt. De wagens zijn geschikt om, afhankelijk van het model, tot meer dan 1000 kilo aan gewicht te dragen in de laadruimte.

En dat niet alleen, er is ook nagedacht over hoe deze lading het beste vastgezet en uitgeladen kan worden. Zo beschikt de Mercedes-Benz Vito over meerdere laadopeningen met een lage drempel. Hierdoor wordt het in- en uitruimen van de laadruimte een fluitje van een cent.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Mercedes-Benz Vito’s

5. De Renault TRAFIC

Renault TRAFIC
(Bron)

Tussen de populaire bedrijfsbussen vinden we ook de Renault TRAFIC. Een bedrijfsbus die, net als de Opel Vivaro, door een samenwerking van General Motors en Renault tot stand is gekomen. Niet voor niets dat beide wagens erg veel op elkaar lijken.

De Renault TRAFIC heeft net als de Opel Vivaro bijvoorbeeld een erg praktische cabine met veel opbergruimte. Tussen de klussen door een nieuwe offerte opsturen, een nieuwe klus aannemen of wat administratieve zaken regelen is in deze populaire bedrijfsbussen zo gepiept. De Renault TRAFIC heeft in de cabine veel opbergruimte, beschikt over airco en heeft een uitklapbare tafel.

Daarnaast is ook de laadruimte van de Renault TRAFIC er een om over naar huis te schrijven. Afhankelijk van het model wagen is deze erg lang én beschikt deze over een inwendige imperiaal. Omdat je hier veel spullen in kwijt kunt, houd je op de grond meer plek over voor andere of extra spullen.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Renault Trafic’s

6. De Mercedes-Benz Sprinters

Mercedes-Benz Sprinters
(Bron)

Ook deze bedrijfswagen die ook beschikbaar is als leaseauto kom je ongetwijfeld veel tegen op de weg. Is het niet als bedrijfsbus dan als openbaar vervoerder. Hier worden namelijk verschillende modellen van de Mercedes-Benz Sprinters voor gebruikt.

En ook als bedrijfsbus voor in de bouw is dit een populair type. Hier zijn verschillende redenen voor.

In de eerste plaats zijn de kosten van deze wagen in vergelijking met andere wagens uit dezelfde klasse laag. Dit geldt zowel voor onderhoudskosten, iets wat bij financial lease voor eigen rekening is, als voor benzinekosten. Door het lage brandstofverbruik is tanken iets wat bij deze wagen minder snel hoeft.

Daarnaast is het bij de Mercedes-Benz Sprinters ook relatief eenvoudig om een wagen te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. Er zijn tientallen uitvoeringen van hetzelfde type, waardoor er altijd een is die voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Mercedes-Benz Sprinters

7. De Opel Combo

Opel Combo
(Bron)

Heb jij geen lange laders, grote pallets of enorme hoeveelheden hout nodig, maar wil je wel een van de populaire bedrijfsbussen leasen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Opel Combo.

Deze bedrijfsbus is een maatje kleiner dan veel van de bedrijfsbussen die hierboven beschreven zijn. Kleiner wil hier overigens niet zeggen slechter, want de Opel Combo is in zijn klasse een uitblinker.

De laadruimte is relatief groot en overzichtelijk, waardoor je makkelijk spullen in en uit kunt laden. Extra handig hierbij zijn de lage dorpels bij de achterdeuren en zijdeuren. Deze voorkomen dat je boven je macht moet tillen om je spullen überhaupt in de laadruimte te krijgen.

En heb je zo nu en dan toch een ladder of enkele lange latten nodig?

Dan kun je prima uit de voeten met de speciale dakklep, die bij de Opel Combo als extra optie toegevoegd kan worden.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Opel Combo’s

8. De Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter
(Bron)

Bij een bedrijfsbus is het niet alleen belangrijk dat deze fijn rijdt, voldoende opslag heeft of een praktische cabine heeft. Het gaat om het totaalplaatje. Om dit plaatje kloppend te krijgen, hebben ze bij Volkswagen goed naar vaklui zoals jij geluisterd.

Het resultaat? De Volkswagen Crafter.

Een van de populaire bedrijfsbussen waarbij niet alleen de cabine optimaal is ingericht, maar waarbij ook over de laadruimte goed is nagedacht. Zo is deze voorzien van handige adapters waar je speciale opbergkasten voor in bussen aan op kunt hangen. Voordeel hiervan is dat je voldoende ruimte hebt om gereedschappen en materialen overzichtelijk op te bergen.

Wat de Volkswagen Crafter tot slot ook bijzonder maakt, zijn de diverse mogelijkheden bij het verstellen van de bestuurdersstoel. Zo kun je elk deel afzonderlijk afstellen, zodat je altijd perfect zit.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Volkswagen Crafters

9. De Iveco Daily

Iveco Daily
(Bron)

Een functionele bedrijfsbus leasen zonder hier veel geld voor neer te tellen, is de droom van iedere ondernemer. Met de Iveco Daily komt deze droom uit.

Deze populaire bedrijfsbussen hebben een praktische laadruimte waar veel bouwmaterialen en gereedschappen in kunnen. Naast deze praktische zaken is er bij de Iveco Daily ook aan comfort gedacht. De cabine is logisch en bestuurdersvriendelijk ingericht, zodat rijden of werken hier geen probleem is.

Wat ook een pluspunt is aan de Iveco Daily is dat de wagen duurzaam en relatief milieuvriendelijk is. Door gebruik te maken van schone motoren kun je met een gerust hart van klus naar klus rijden in deze bedrijfsbus.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Iveco Daily’s

10. De Peugeot Partner

Peugeot Partner
(Bron)

We gaan met de Peugeot Partner weer terug naar de kleine bedrijfsbussen. Deze wagen is vooral geschikt als je veel kleine klussen met een beperkte hoeveelheid bouwmaterialen hebt.

Heb je wel veel papieren, mappen en andere paperassen nodig, dan kun je met de Peugeot Partner prima uit de voeten. De opbergmogelijkheden in de cabine zijn namelijk groot. Er is bijvoorbeeld een speciaal opbergvak achter het stuur en een boven de voorruit.

Wat tot slot het gemak van deze wagen vergroot, is het verstelbare stuur. Zo kun je niet alleen door je stoel te verstellen, maar ook door het stuur in de juiste positie te zetten de ideale rijhouding aannemen.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Peugeot Partners

11. De Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy
(Bron)

We sluiten deze lijst met populaire bedrijfsbussen af met de Volkswagen Caddy. Een kleine bus die net als de Peugeot Partner en de Opel Combo vooral geschikt is als je niet al te veel materialen nodig hebt.

Omdat de laadruimte voor zich spreekt heeft Volkswagen zich met de Volkswagen Caddy vooral gericht op het zo goed mogelijk ontwikkelen van de cabine. Dit doen ze door de opbergruimtes optimaal in te richten, maar ook door naar de akoestiek in de ruimte te kijken.

In combinatie met de uitgebreide mogelijkheden voor audio wordt werken in deze wagen écht leuk. Zeker als je met een collega op pad gaat om de klus te klaren.

Populaire bedrijfsbussen hebben vaak een aantal dingen met elkaar gemeen. Hierbij is het belangrijkste natuurlijk de laadruimte. Deze is bij bovenstaande bussen optimaal ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er ook aan comfort gedacht.

Door voor voldoende werk- en opbergmogelijkheden te zorgen in de cabine wordt de bedrijfswagen een kantoor op wielen. Je hebt alles bij de hand om je werk zo goed mogelijk uit te voeren en telkens bij een tevreden klant te vertrekken. In je nieuwe bedrijfsbus natuurlijk.

Bekijk hier ons huidige aanbod aan Volkswagen Caddy’s

Snel en gratis geholpen worden aan een auto, bus of bedrijfswagen? Laat ons jou vrijblijvend adviseren en rijd jouw droomwagen spotgoedkoop.

Neem contact met mij op.  Of app even tussendoor >>

Wat vind jij belangrijke functies van een bedrijfsbus? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen en we samen op zoek kunnen naar de perfecte bus voor jou.

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!

Hulp nodig? Stuur een Whatsappje!


2 Opmerkingen

  • 03 februari 2018 | Limerode koerier

    Ik mis hierbij de peugeot boxer


  • 02 maart 2018 | m

    waarom staat fiat ducato er niet bij?


Opmerkingen zijn gesloten.