Word een duurzame zakelijke rijder met operational lease

Categorie:
laadpunt

Duurzaam ondernemen staat hoog op jouw prioriteitenlijst. Een elektrische auto past daar perfect bij. Maar jij vindt zo’n groene wagen duur in aanschaf en twijfelt of een elektrische wagen wel echt de investering waard is. Breek je hoofd er niet langer over en kijk naar operational lease: de manier om jouw kopzorgen weg te nemen.

Duurzaam ondernemen

Met de juiste bedrijfswagen breng jij jouw onderneming naar de volgende fase. Nooit meer zorgen over of je wel alle spullen voor jouw bouwbedrijf in een keer kunt vervoeren. Nooit meer gesmolten taarten of verlepte bloemen dankzij een ingebouwd koelsysteem in de bus. Dat jij wilt investeren in een bedrijfswagen staat dus buiten kijf. Maar nu de vraag: wordt het een elektrische auto?

Operational lease zakelijk

Het antwoord: ja. Jouw droom wordt werkelijkheid met operational lease: de ideale oplossing voor ondernemers die geen smak geld kunnen of willen investeren in een bedrijfswagen. De aankoopprijs spreid jij uit over meerdere jaren doordat jij een vast bedrag per maand betaalt. Hier komen geen extra kosten bovenop. Jij weet precies hoeveel jij moet budgetteren voor jouw zakelijk vervoer.

Elektrische auto leasen? Zo zit dat

Zorgeloos rijden

Zodra jij bij de autodealer wegrijdt, wordt jouw wagen minder waard. Zonde van de investering. Met operational lease hoef jij je daar echter geen zorgen over te maken. Jij levert na aflossing van het aankoopbedrag de wagen in en sluit een nieuw contract af. Bij deze leasevorm ben jij geen economisch eigenaar en dus is de auto niet jouw bezit. Rijd jij veel kilometers waardoor de auto sneller afschrijft en net zo snel in waarde vermindert? Dan is dat niet jouw probleem. Ook daar is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor.

De voordelen van operational lease voor zakelijke rijders op een rij:

  • Je betaalt een vast bedrag per maand
  • Geen onderhoudskosten
  • Geen zoektocht naar verzekeringen
  • BTW-teruggave
  • Na afloop van het leasecontract kun je de auto kopen of een nieuwe leasen

Maximale ontzorging

Liever maak jij je geen zorgen over onderhoud en reparaties. Je vindt het heerlijk om die zaken uit handen te geven. Logisch ook: je houdt zo flink wat kostbare uren over die jij weer in jouw bedrijf kunt steken. De leasemaatschappij neemt nog meer verantwoordelijkheden op zich, zoals het afsluiten van een verzekering. Ook daarom is operational lease – de ultieme ontzorging – geschikt voor jou.

Lever de facturen van de leasemaatschappij in bij de Belastingdienst, zodat jij BTW kunt terugvragen. Dat levert een leuk financieel voordeel op.

Hulp nodig? Stuur een Whatsappje!

Aflopend contract

Loopt het leasecontract af? Dan heb jij bij operational lease de optie om de wagen te kopen. Houd wel rekening met eventuele naheffingen. Was deze bedrijfsbus toch niet helemaal naar jouw wens? Dan kies jij voor een andere auto en ga jij een nieuw contact aan. Zo makkelijk kan het zijn.

Elektrisch vervoer hoeft niet duur te zijn. Betaalbare modellen liggen ook voor jou binnen handbereik. Zo vind je die.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *