Tesla niet langer de best verkochte elektrische auto

Categorie:
tesla-concurrentie-road

In de eerste vijf maanden van dit jaar is Tesla niet de meest verkochte elektrische auto in ons land. Dit vanwege de stevige concurrentie en omdat er steeds meer merken zijn die elektrische auto’s maken. Maar wat zijn de nieuwste modellen die in het oog springen? In dit artikel een overzicht.

Zoals we eerder al hebben geschreven zijn er steeds meer elektrische auto’s verkrijgbaar. Er is steeds meer variatie in de prijs en de actieradius wordt steeds hoger. Dit geldt zowel voor auto’s als bedrijfsbussen. Vooral zakelijk elektrisch rijden is erg interessant, dit omdat er vele fiscale voordelen aan zitten. Nu zijn er in 2021 weer vele nieuwe modellen op de markt gebracht. Tesla is niet voor niets ingehaald door andere merken, er wordt extreem veel ontwikkeld en gebouwd. Nu kunnen wij ervoor zorgen dat jij voor de aller scherpste deal een elektrische auto kunt rijden, volledig ontzorgd. Inclusief laadpaal en laadpas. Maar welke nieuwe elektrische modellen springen in het oog? Hieronder een handig overzicht.

Skoda Enyaq iV

De best verkochte elektrische auto van dit jaar in Nederland. En dat heeft zo zijn redenen. De prijzen beginnen op €40.790,-, maar dit kan ook nog oplopen. Het ligt eraan welke accu je kiest; hoe beter de accu hoe hoger de prijs, maar wel meer actieradius. De actieradiussen variëren tussen de 340 en 536 kilometer. Het is het tweede volledig elektrische model van Skoda, ze hebben namelijk ook de volledig elektrische Citigo. De Enyaq iV heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft ook nog eens bakken aan ruimte. Ook zit je wat hoger, wat veel mensen als prettig ervaren. Een goede allrounder, niet voor niet de best verkochte elektrische auto in Nederland van dit jaar.

Ik wil meer informatie

Mazda MX-30

Een SUV? Een 4 deurs coupe? Het lijkt wel een mengelmoes van verschillende type auto’s. Maar het resultaat mag er zeker wezen, dit is een mooie elektrische auto. Prijzen beginnen op 32.990,- en kunnen hoger oplopen als je het een en ander aanvinkt op de optielijst. Ook is er maar één accupakket beschikbaar, deze heeft een actieradius van 200 kilometer. Concurrenten zijn de BMW i3, de Mini Electric en de Hyundai Kona. Zoek je iets wat afwijkt van de standaard? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Ford Mustang Mach-E

Een brullende Amerikaanse V8 die 1 op 3 rijdt? Daar staat een Ford Mustang normaal wel bekend om. Maar, ze hebben het roer omgegooid. Ze hebben een volledig elektrische mustang op de markt gezet. Prijzen beginnen op 49.925 maar dit kan oplopen door opties en accupakketten. Hierdoor varieert de actieradius tussen de 440-610 kilometer. Normaal verwacht je van een Mustang een spotauto of cabrio. Deze daarentegen is een 5 deurs suv/crossover, is het dan nog wel een echte Mustang? Vergeleken met de bovengenoemde modellen is dit wel een iets sportievere elektrische auto.

Selecteer jouw auto en vraag een offerte aan

Interesse in elektrisch rijden?

Buiten deze elektrische auto’s om hebben we nog veel meer. Zowel nieuw als gebruikt. Ook houden wij in de gaten welke nieuwe modellen eraan komen en wat de trends zijn. Heb je interesse of wil je meer weten over elektrisch rijden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij staan voor jou klaar om jou zo goed mogelijk te helpen!

Liever direct geholpen worden?

Dan staan we altijd klaar om te bellen, mailen of appen. Neem ook gerust een kijkje in onze showroom. Staat er niet tussen wat je zoekt? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je een auto of bus hebt die wel aan al je wensen voldoen.