Volvo bedrijfswagens: elegantie is te leasen

Categorie:
Ontdek de Volvo bedrijfswagens en lease met Hellocars

Bedrijventerreinen staan vol met Volvo’s van ondernemers en professionals. Staat jouw auto hier altijd maar wat sullig tussen? Met zakelijk leasen kun jij ook een van de elegante en krachtige Volvo’s leasen. We lichten hieronder de beste deals voor je uit en informeren je graag over operational of financial lease.

Volvo XC90 met vele snufjes

Deze Volvo bedrijfswagen dient als een mobiel kantoor. Het is een plek waar je als zzp’er kunt ontspannen en nadenken na een interessant klantgesprek of spannende pitch. Hij brengt je overal. Of je nu in de stad of op de snelweg rijdt, met de nieuwste snufjes van de Volvo XC90 voel jij je altijd op je gemak. En ook collega’s of klanten vervoer je in stijl. Alle stoelen zijn voorzien van stoelverwarming en zelfs een massagefunctie.

De bagageruimte herbergt 671 liter aan opslagplek. Mocht dat niet voldoende zijn dan kan je de leuning van de achterbank neerklappen. Hierdoor verandert de personenauto min of meer in een bedrijfsbus.

Moet jij met je Volvo bedrijfswagen veel in drukke steden zijn? Geen enkel probleem. Het ingebouwde navigatiesysteem helpt jou zoeken naar vrije parkeerplekken. Heb je een plekje gevonden, dan helpt de Park Assist-functie je door middel van signalen of je nergens tegenaan rijdt. Is dat niet voldoende? Dan neemt de Assist Park Pilot het stuur van je over en parkeert de auto feilloos in het vrije parkeervak.

De Volvo XC90 maakt rijden makkelijker voor jou. In plaats van allerlei grote knoppen op het dashboard beschikt deze Volvo bedrijfsauto over een 9-inch middendisplay met touchscreen. Net zo eenvoudig te bedienen als een smartphone. Het scherm laat belangrijke informatie goed leesbaar zien, waardoor je je ogen op de weg kunt houden.

Geïnteresseerd in zakelijk leasen? Ervaar het gemak van een Volvo bedrijfswagen leasen!

De technische gegevens van de Volvo XC90 op een rij  

 • Brandstof: 2.0 liter l4 viercilinder benzinemotor
 • Acceleratie (0-100 km/u in sec): 7.9 seconden
 • Tankinhoud: 71 liter

Volvo XC60 slim compact

De Volvo XC60 straalt een geheel eigen dynamiek uit: sierlijk en krachtig tegelijk. Het is een zelfverzekerde bedrijfswagen die past bij een ambitieuze ondernemer die niet bang is om te laten zien wat hij kan. Deze Volvo bedrijfswagen combineert zijn luxe uitstraling met handige ingebouwde functies: door je voet onder de achterbumper te bewegen open je de elektrische achterklep.

De Volvo XC60 is met een opslagruimte van 505 liter in de bagageruimte iets compacter dan zijn grote broer, de XC90. Door de leuning van de achterbank neer te klappen, kun je deze ruimte vergroten. Dit kan eenvoudig met één druk op de knop. Maar bij langwerpige voorwerpen is het niet per se nodig de bank neer te klappen: een laadluik in de stoelen zorgt ervoor dat je lange spullen ook kunt meenemen zonder de leuningen in te klappen.

Als jij met je Volvo bedrijfswagen veel onderweg bent, is het belangrijk dat je je comfortabel voelt in de auto. Met de nieuwste technologieën in de Volvo XC60 ga je veilig de weg op. De pro-actieve technologie is jouw co-piloot. City Safety kijkt met je mee en grijpt in waar nodig. Het systeem waarschuwt bij gevaar en kan automatisch remmen om ongelukken te voorkomen.

De technische gegevens van de Volvo XC60 op een rij  

 • Brandstof: 2.0 liter l4 benzine turbocharged
 • Acceleratie (0-100 km/u in sec): 6.8 seconden
 • Tankinhoud: 60 liter

Volvo V90 is stoer en praktisch

Wil jij als ondernemer een veelzijdige auto? Dan is deze Volvo bedrijfswagen iets voor jou. In de Volvo V90 is ruimte voor jouw activiteiten. Of je nu collega’s wil vervoeren of bagageruimte nodig hebt. Deze stoere bedrijfsauto past zich aan en is bovendien voorzien van de nieuwste technologieën.

De standaard bagageruimte heeft een laadvolume van 560 liter. Mocht het nodig zijn dan kan de opslagruimte worden vergroot door de leuning van de achterbank neer te klappen. Ook zitten er doorlaadluiken in de leuningen zodat je lange voorwerpen kunt meenemen, zonder de achterbank plat te leggen. De elektrisch bedienbare achterklep heeft een handsfreefunctie. Door je voet onder de achterbumper te bewegen gaat de achterklep open. Erg handig als je je handen vol hebt met spullen.

De Volvo V90 maakt het rijden voor jou als ondernemer makkelijker met Pilot Assist. Hiermee rijd je automatisch met een constante snelheid. Het systeem zorgt ervoor dat je op veilige afstand blijft van de auto voor je. De Pilot Assist stuurt zelfs bij als je te dicht bij de wegmarkeringen rijdt. De V90 is niet weg te denken uit het zakelijk lease aanbod van bedrijfsauto’s.

De technische gegevens van de Volvo V90 op een rij  

 • Brandstof: 2.0 liter l4 benzine turbocharged
 • Acceleratie (0-100 km/u in sec): 7.4 seconden
 • Tankinhoud: 60 liter

Volvo V60: de city hopper

Bij de Volvo V60 staan rijprestaties, rijplezier en dynamiek centraal. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat jij je altijd comfortabel voelt. Zo kun je de rijmodus van de Volvo bedrijfsauto eenvoudig afstemmen op jouw voorkeuren. Die hebben effect op de performance van de motor, stabiliteit, sturen, en stop/start functie. Nog niet naar wens? Dan creëer je jouw eigen instellingen met de Individual modus.

Met een volume van 529 liter is het bagageruim van de Volvo V60 een fractie kleiner dan die van de V90 (560 liter). Door de volledige achterbank neer te klappen, kan je deze ruimte uitbreiden. Handig voor als je veel spullen in plaats van personen moet vervoeren. In de bagageruimte zitten vier bevestigingsogen om de bagage vast te zetten en te vervoeren zonder dat deze gaat schuiven. Ook herbergt de opslagruimte een extra ruimte onder de vloer. Ideaal om waardevolle spullen in te bewaren. De elektrisch bedienbare achterklep kan je openen door je voet onder de achterbumper te bewegen.

In deze Volvo bedrijfswagen voel je je veilig door de City Safety: een extra paar ogen die jou behoeden voor potentieel gevaar. Het systeem signaleert andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren. City Safety waarschuwt je als onheil nadert en de lease auto kan zelfs automatisch remmen om een ongeluk te voorkomen.

De technische gegevens van de Volvo V60 op een rij  

 • Brandstof: 2.0 liter l4 benzine turbocharged
 • Acceleratie (0-100 km/u in sec): 5.8 seconden
 • Tankinhoud: 60 liter

Operational lease jouw Volvo bedrijfswagen

Heb jij als ondernemer niet per se een bedrijfsbus nodig, maar past een bedrijfsauto beter bij jou? Dan zijn de Volvo bedrijfswagens de oplossing. Of je nu gaat voor de XC90, XC60, V90 of V60. Leasen maakt het veel makkelijker jouw droomauto te rijden. Als je ervoor kiest om je auto te leasen, heb je twee mogelijkheden: operational lease en financial lease. Hier de voordelen van operational lease.

Voordelen:

 • Je rijdt in een mooie auto zonder dat je een grote investering hoeft te doen.
 • Een leasecontract heeft een gemiddelde looptijd van drie tot vijf jaar. Na die periode toe aan een modernere auto? Dan lease je toch een nieuwe.
 • Je betaalt een vast bedrag per maand. Inclusief onderhoudskosten. Het zorgt ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan

Financial lease jouw Volvo bedrijfswagen

Zou jij als ondernemer graag een Volvo bedrijfsauto willen leasen, maar past operationele lease niet bij jou? Ga dan voor financial lease: hiermee neem je de auto in onderpand. Niet de leasemaatschappij, maar jij bent eigenaar van de auto. Dat betekent wel dat je verantwoordelijk bent voor onderhoudskosten en zelf de wegenbelasting en verzekeringen betaalt.

Voordelen:

 • Gedurende de looptijd van het leasecontract ben je al economisch eigenaar van de Volvo bedrijfsauto.
 • Je kunt het volledige bedrag dat je aan rente kwijt bent van je winst aftrekken.
 • En niet te vergeten: met financial lease word jij uiteindelijk eigenaar van de Volvo bedrijfswagen.

Ga voor lease

Droom niet langer van een Volvo bedrijfsauto, bezit hem gewoon. Met financial lease rijd jij binnenkort jouw droomauto. Mocht je nog vragen hebben, dan is Hellocars er om die te beantwoorden. Of ga naar de online showroom. Ga voor de beste optie en check welke Volvo bedrijfswagen jij kunt leasen.

Weet of jij in aanmerking komt voor financial lease >

 

Elektrische auto leasen? 

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *