ŠKODA bedrijfswagens: financial lease via Hellocars

Categorie:
ŠKODA bedrijfswagens

ŠKODA bedrijfswagens zijn mateloos populair in Oost-Europa en ook hier weten we de weg naar de het Hongaarse automerk steeds vaker te vinden. De kwaliteit is enorm verbeterd in de afgelopen twee decennia en dat bewijst ŠKODA door een recordaantal exemplaren te verkopen in Nederland. Wat jouw corebusiness ook is, ŠKODA zorgt met zijn motto Simply Clever ervoor dat jij de auto maximaal inzet voor jouw onderneming.

Simply clever 1.0De allerkleinste dingen kunnen het autorijden eenvoudiger maken. Daarom heeft ŠKODA een paar kleine, maar superhandige lifehacks. Alle nieuwe modellen bevatten deze eenvoudige snufjes. Nummer 1 is jouw redder in barre tijden: in het klepje van de tankdop zit standaard een ijskrabber. Zo maak jij je auto altijd ijsvrij.

Het huwelijk tussen ŠKODA en Volkswagen

De kwaliteit van de ŠKODA-modellen is in de afgelopen dertig jaar enorm verbeterd. 27 jaar geleden nam Volkswagen ŠKODA over en dat heeft het Hongaarse automerk geen windeieren gelegd. De Duitse mentor staat bekend om kwalitatieve modellen en perfect materiaal en deze eigenschappen worden ŠKODA ook steeds vaker toegeschreven. Als je dus kiest voor deze bedrijfswagens ben je verzekerd van gedegen kwaliteit.

De perfecte combinatie

Het merk combineert de modernste technologie van Volkswagen met een nieuw design. Waar de eerste Superb nog veel leek op de VW Passat, krijgt de ŠKODA Superb zoetjes aan veel meer een eigen uitstraling en identiteit. Een ŠKODA-rijder is op zoek naar klasse en stijl, maar kiest ook voor een voordelige oplossing met slimme technieken. Deze ideale combinatie vind je in deze bedrijfsauto’s, want je profiteert van hoogstaande technologieën en een clean design tegen een zachte prijs.

ŠKODA bedrijfswagens

Alle ŠKODA modellen zijn geschikt voor jou als ondernemer. Het is maar net wat je nodig hebt. Veel laadvermogen en trekkracht of een compacte auto die je makkelijk inparkeert? ŠKODA biedt verschillende technische snufjes aan die jouw rijcomfort verhogen. Op de snelweg passen deze slimme auto’s de cruise control automatisch aan bij plotselinge snelheidsvermindering.

Simply clever 2.0
Als jij een zakelijke afspraak hebt, wil je op je best voor de dag komen. Helaas werkt ons Nederlandse weer daar niet altijd aan mee. De superhandige lifehack die ŠKODA in alle nieuwe modellen stopt is daarom een paraplu in houder. Zo houd je jouw outfit droog en je kapsel intact. Daar kun je mee binnenkomen.

Ontdek de fabuleuze ŠKODA Fabia

De ŠKODA Fabia Combi heeft 26 centimeter meer lengte dan de ‘gewone’ ŠKODA Fabia. Dat heeft enorme voordelen voor de laadruimte. De kofferruimte heeft een inhoud van 530 liter en als je de achterbank platgooit maar liefst 1395 liter. Dat maakt de Fabia Combi de ruimste in zijn klasse. Vieze spullen vervoeren is geen probleem. Het bodempaneel is aan twee kanten bruikbaar en heeft een afwasbare zijde. Zo haal je na een klus zonder schaamte een klant op bij het vliegveld en liggen zijn koffers gewoon in een nette achterbak.

Simply clever 3.0
In de auto kun je nooit genoeg opbergruimte hebben. Omdat niet alles in het handschoenenvakje past en dit ook niet altijd de ideale opbergruimte is, heeft ŠKODA handige opbergnetjes aan de zijkant van de passagiersstoelen gemonteerd. Alles wat je nodig hebt past in deze rekbare opbergvakken. Zo is het binnen handbereik en kan het niet verschuiven tijdens het rijden. Ideaal!

Met de octavia zing je een toontje hoger

Ook de ŠKODA Octavia Combi is de ruimste in zijn eigen klasse met een laadvermogen van maar liefst 1740 liter. Is dat niet genoeg, dan koppel je eenvoudig een aanhangwagen van maximaal 1600 kilogram aan. Perfect voor de professionele paardensporter om een trailer te koppelen. Het vernieuwde design is een lust voor het oog. Naast dat jij al je materialen eenvoudig meeneemt naar iedere klant, maak je ook nog eens een professionele indruk.

Simply clever 4.0
In Nederland zijn de helft van het jaar de dagen kort. Je bent al aan de slag voordat het daglicht verschijnt en nog altijd onderweg wanneer de avondschemering invalt. Zeker bij het in- en uitladen van jouw ŠKODA bedrijfswagen kun je wel wat licht in de duisternis gebruiken. De verlichting in de kofferbak is uitneembaar. Zo hoef je niet meer in het donker te tasten naar bijvoorbeeld het sleutelgat.

Startklaar in de stad met de Citigo

Niet alles draait om laadvermogen. Vooral coaches en consultants rijden het land door om bepaalde doelgroepen bij te staan met raad en daad. Vaak bevinden kantoren en ontmoetingsplekken zich midden in het centrum van stad of dorp. Dan is het fijn dat je een solide stadsauto tot je beschikking hebt. De ŠKODA Citigo tikt al deze boxjes aan en biedt als enige in deze A-klasse ook nog eens het automatische remsysteem aan, waarmee jij een aanrijding voorkomt.

Simply clever 5.0
Je wordt al snel gek van alle papiertjes die door de auto slingeren. Parkeerbon hier, notulen daar. ŠKODA heeft een simpele doch doeltreffende parkeerkaarthouder achter de voorruit geplaatst. Daarin steek jij heel makkelijk het papiertje dat je nodig hebt en je bent voorgoed verlost van een rommelige auto. Win-win!

Lees alles over bedrijfswagens

Ontdek de veelzijdige SUV’s van ŠKODA

ŠKODA bedient je met veel plezier van een SUV die bij jouw business past. Kies voor de compacte KAROQ of de ruimere KODIAQ. Jij laadt met volle handen eenvoudig in en uit met een simpele knop op de afstandsbediening en met de flexibele stoelindeling creëer je eenvoudig meer laadruimte of zitruimte. De Kodiaq doet er qua ruimte nog een schepje bovenop met 2000 liter aan laadruimte en de mogelijkheid om 2000 kilo achter je auto te hangen.

Ontdek alles over operational lease

Optimaal onderhoud

De wisseling van seizoenen leent zich perfect om je ŠKODA eens grondig te checken. In het voorjaar en het najaar check je het best de volgende punten:

  • de werking van wissers en reinigers
  • de voorraad van vloeistoffen: motorolie, ruitenwisservloeistof, koelvloeistof, remvloeistof, antivries
  • de batterij van de accu
  • of je zomerbanden of winterbanden erop moet zetten
  • of je lichten nog goed werken
  • je spoort eventuele mankementen op met een uitdraai van het storingslogboek

Better safe than sorry met ŠKODA  

Hoe goed mogelijk ŠKODA je ook beschermt tegen mogelijke ongelukken: fouten maken blijft menselijk. Daarom is het verstandig om de juiste verzekeringsvorm te kiezen voor je nieuwe ŠKODA bedrijfswagen. Als je financial least, ben jij de economische eigenaar van je auto. Dat betekent dat jij ook zelf de verzekering voor je rekening neemt. Dat geeft je de vrijheid om de verzekeraar te kiezen die bij je past. Dat kan in sommige gevallen combivoordeel opleveren. HelloCars informeert je graag bij het maken van de juiste keuze.

De voordelen van de financial lease

Bij financial lease is de leasemaatschappij jouw leningverstrekker. Elke maand los jij een bedrag af aan de leasemaatschappij, zodat jij aan het einde van de termijn niet alleen economisch maar ook fysiek eigenaar van de auto bent. Als zzp’er je profiteer je bovendien van belastingvoordeel en je kunt ŠKODA bedrijfsauto op de balans van je onderneming zetten (ontdek hier meer over financial lease)

Ook occasions zijn aantrekkelijk voor financial lease

Zeker omdat ŠKODA bekend staat om het maken van kwaliteitsproducten die lang meegaan, loont het ook de moeite om een occasion ŠKODA te financial leasen voor jouw onderneming. De designs zijn tijdloos en het interieur onverminderd functioneel met bijvoorbeeld al die simpele lifehacks. Bekijk daarom ook eens de occasions in onze showroom.

Leer meer over financial lease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *