Lease de Mercedes-Benz Vito

Categorie:
De Mercedes-Benz Vito is een echte robuuste bedrijfswagen. Lease hem via Hellocars.

De Mercedes-Benz Vito is het luxe visitekaartje voor jouw onderneming. Deze krachtpatser brengt jou iedere dag heelhuids thuis met de talloze veiligheidssystemen. Lease de Vito en rijdt razendsnel in jouw droomwagen. De Mercedes is te leasen in zowel operational als financial lease.

Hoog comfort

Deze mooie wagen is ideaal voor ondernemers die de hele dag door in de auto zitten. Het automerk legt in dit model vooral de focus op comfort. Het moet voelen alsof je thuis op de bank ploft. Het hoge zitcomfort wordt gerealiseerd door de ergonomische stoelen. Stoelverwarming en een automatische airconditioning maken het ‘thuis op de bank gevoel’ af. Wedden dat je niet eens doorhebt dat je al uren rijdt? Zo is de Mercedes leasen een goede toevoeging voor jouw onderneming.

Veilig de weg op

Veiligheid staat voorop bij Mercedes-Benz. Met de zijwindassistent is het flinke formaat van de Vito bestand tegen Nederlandse stormen. Voor ondernemers die ‘s nachts de weg op moeten, profiteren van het led-Intelligent Light System. De verlichting past zich automatisch aan het wegdek en de weersomstandigheden aan. Zo hoef jij alleen maar op het verkeer te letten. En mocht je even de aandacht verliezen, grijpt de spoorassistent in. De Mercedes-Benz is beschikbaar voor jouw onderneming als financial lease maar ook als operational lease.

Kenmerken van de Mercedes-Benz Vito:

  • Laadvolume tot maximaal 6,6 m3
  • Laadvermogen tot maximaal 3200 kg
  • Rijdt 5,7 liter op 100 kilometer
  • Klassiek kleurenpallet

Lease de Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een echte robuuste bedrijfswagen en brengt jou razendsnel naar klus of klant. Wacht niet langer met de aanschaf van deze luxe bedrijfswagen en kies voor operational of financial lease. Het enige wat jij hoeft te doen is een maandelijks bedrag met rente betalen. Vervolgens krijg je er de Mercedes-Benz Vito, autoverzekering, onderhoud en reparaties voor terug. Hellocars informeert jou graag naar de mogelijkheden.

Ontdek alles over operational lease

Bekijk meer opties in onze online showroom.

Elektrische auto leasen

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!