Lease de Mercedes-Benz Vito

Categorie:
De Mercedes-Benz Vito is een echte robuuste bedrijfswagen. Lease hem via Hellocars.

De Mercedes-Benz Vito is het luxe visitekaartje voor jouw onderneming. Deze krachtpatser brengt jou iedere dag heelhuids thuis met de talloze veiligheidssystemen. Lease de Vito en rijd razendsnel in de jouw droomwagen.

Hoog comfort

Deze mooie wagen is ideaal voor ondernemers die de hele dag door in de auto zitten. Het automerk legt in dit model vooral de focus op comfort. Het moet voelen alsof je thuis op de bank ploft. Het hoge zitcomfort wordt gerealiseerd door de ergonomische stoelen. Stoelverwarming en een automatische airconditioning maken het ‘thuis op de bank gevoel’ af. Wedden dat je niet eens doorhebt dat je al uren rijdt?

Veilig de weg op

Veiligheid staat voorop bij Mercedes-Benz. Met de zijwindassistent maakt het flinke formaat van de Vito bestand tegen Nederlandse stormen. Voor ondernemers die ‘s nachts de weg op moeten profiteren van het led-Intelligent Light System. De verlichting past zich automatisch aan het wegdek en weersomstandigheden aan. Zo hoef jij alleen maar op het verkeer te letten. En mocht je even de aandacht verliezen, grijpt de spoorassistent in.

Kenmerken van de Mercedes-Benz Vito:

  • Laadvolume tot maximaal 6,6 m3
  • Laadvermogen tot maximaal 3200 kg
  • Rijdt 5,7 liter op 100 kilometer
  • Klassiek kleurenpallet

Lease de Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een echte robuuste bedrijfswagen en brengt jou razendsnel naar klus of klant. Wacht niet langer met de aanschaf van deze luxe bedrijfswagen en kies voor operational lease. Het enige wat jij hoeft te doen is een maandelijks bedrag met rente te betalen. Vervolgens krijg je er de Mercedes-Benz Vito, autoverzekering, onderhoud en reparaties voor terug. HelloCars informeert jou graag naar de mogelijkheden.

Ontdek alles over operational lease

Bekijk meer opties in onze online showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *