Kies de Renault Trafic

Categorie:
Renault Trafic voor duurzame zzp’ers

De Renault Trafic is het duurzame visitekaartje van jouw onderneming. Blaas in no-time jouw klanten omver en lease de stijlvolle bedrijfswagen.

Zuinig en krachtig

Zuinige bedrijfswagens worden steeds populairder onder zzp’ers en ondernemers. Je bespaart op benzinekosten, levert een bijdrage aan een beter milieu en profileert je tot verantwoord ondernemer. Wie kiest voor zuinig, kiest voor de Renault Trafic. De motor verbruikt maar 6 liter op 100 kilometer. De bedrijfswagen trekt met gemak op, ongeacht de zwaarte van de belading. Maak je dus geen zorgen tijdens het inladen van jouw spullen: de Renault Trafic laat jou niet in de steek.

De ultieme opbergruimte

Het luik onder de passagiersstoel zorgt ervoor dat jij materialen tot wel 4,15 meter kan meenemen. Van ladders tot planken en stalen buizen. Kleiner materiaal als de schroevendraaier en rolmaat berg je op in een van de vele vakken in het dashboard. In totaal kan je 90 liter, gelijk aan een volle kliko, kwijt in de opbergvakken onder en naast de stoelen. Laptop, mobiel en zelfs de elektrische boormachine gooi je weer vol via een van de oplaadmogelijkheden.

Kenmerken van de Renault Trafic

  • Laadvolume tot 8,6 m3
  • Lengte laadruimte van maximaal 2937 mm
  • Hoogte laadruimte van maximaal 1898 mm
  • Rijdt 6 liter op 100 kilometer

Kies de Renault Trafic

Deze zuinige Renault auto kan binnen de kortste een betrouwbare partner worden. Via financial lease schaf je de bedrijfswagen in no-time aan. Leasen gepaard met een hoop voordelen. Van fiscale meevallers tot aan het feit dat jij het spaarvarken niet kapot hoeft te slaan. Betaal een maandelijks bedrag en krijg de Renault Trafic met al zijn voordelen terug. HelloCars informeert jou naar alle mogelijkheden op het gebied van leasen.

Leer meer over financial lease

Bekijk hier andere lease opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *