Fiat Doblò financial of operational lease

De compacte Fiat Doblò rijdt jou binnen de kortste keren in stijl naar klus of klant. Hello cars helpt jou graag aan jouw droombedrijfswagen.

Stadse bedrijfswagen

Laat je niet misleiden door de looks van deze bedrijfswagen. Het lijkt een personenauto maar de Fiat Doblò is een sterke collega in jouw eenmanszaak. De bedrijfswagen is geliefd bij zzp’ers zoals bloemisten, tegelzetters en schilders. De Italiaan is compact, maar geeft toch de ruimte die jij nodig hebt. De laadruimte biedt plek voor 42 kratten. Voldoende plek voor al jouw bloemen of gereedschap.

Rijd in luxe

De Fiat Doblò is voorzien van hoog comfort met talloze opbergmogelijkheden die jouw rit nog soepeler maakt. Besturingstoetsen op het stuur, zodat jouw ogen altijd op de weg blijven. Een uitklapbaar bureau om een nette krabbel op formulieren te zetten. Stoelverwarming maakt de luxueuze bedrijfswagen compleet. De Doblò is in onder meer te bestellen in parelmoer, lichtblauw en rood.

Belangrijke gegevens over de Fiat Doblò op een rij:

  • Lengte laadruimte: 1820 tot 2200 millimeter
  • Laadruimte van 3,4 tot 4,2 kubieke bij het type met verhoogd dak
  • Rijdt maximaal 7 liter / 100 kilometer

Lease de Fiat Doblò

Als de Fiato Doblò jouw perfecte bedrijfsauto is, hoef jij niet langer te dromen. Kies voor financial lease en maak binnen de kortste keren indruk op jouw klanten. Dat is nog niet alles. Betaal met financial lease geen smak geld en maak gebruik van fiscale voordelen. Ontdek deze en andere gemakken van leasen. HelloCars informeert en helpt jou graag bij de zoektocht naar jouw ideale bestelbus.

Doe de gratis creditcheck > 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *