Ontdek 6 auto’s voor maaltijdbezorging

Categorie:
auto voor maaltijdbezorging

6 compacte bedrijfsauto’s voor razendsnelle maaltijdbezorging

Wie sushi, pizza of friet bestelt, wilt binnen twintig minuten van zijn warme maaltijd genieten. De thuisbezorging vraagt om snelle, compacte en wendbare bedrijfsauto’s die moeiteloos door het drukke stadscentrum heen denderen. Ontdek 6 auto’s die perfect zijn voor maaltijdbezorging.

Lease jouw ideale auto voor maaltijdbezorging

Maaltijdbezorging was nog nooit zo populair. Het is zelfs het snelst groeiende onderdeel van de gehele foodsector. Mis de boot niet en investeer in maaltijdbezorging. Of breid je vloot uit met nieuwe wagens. Door te leasen betaal je geen smak geld maar een vast bedrag per maand. Zo houd je geld over voor andere investeringen, zoals het aannemen van nieuwe medewerkers. En kan jouw bedrijf nóg sneller groeien. De volgende 6 modellen zijn perfecte auto’s voor maaltijdbezorging.

Volkswagen Caddy

In de categorie ‘compacte bedrijfsbus’ staat de Ford Transit Connect in de top drie. Met een laadruimte tot 3,2 kubieke meter neem jij moeiteloos meerdere bestellingen mee. Zo bespaar je flink wat tijd en geld. Je maakt immers geen extra kilometers om nieuwe bestellingen op te halen. Bovendien heb je voldoende ruimte voor koel- en bezorgboxen om alles warm en koud te houden. Met zeer tevreden klanten en vijfsterrenreviews tot gevolg.

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is wat robuuster dan de Volkswagen Caddy met een laadruimte van maximaal 3,7 kubieke meter. De wagen is daarom ideaal voor restaurants die naast maaltijdbezorging ook cateringsklussen oppakken. Plaats met gemak 37 kratten in de bestelbus of neem een oven en koelkast mee voor op locatie. Door de wendbaarheid van de Peugeot Partner manoeuvreer je even gemakkelijk door de stad als op smalle plattelandswegen.

Ford Transit Connect

Jouw mobiel is jouw steun en toeverlaat, navigeert je zo snel mogelijk van A naar B en brengt je in contact met keuken en klant. Vergeet het onvermijdbare gesteggel met kabels wanneer de accu leeg is. Met de Ford Transit Connect laad je jouw mobiel draadloos op. Ook de andere vernuftigheden als afstandsaanduiding en parkeerhulp maken jouw rit in de goed uitgeruste Ford een stuk aangenamer.

Maak van jouw bedrijfsauto een rijdende klantentrekker. Lees meer over de combinatie van leasen en bestickeren.

Peugeot 108

Voor wie een bestelbus te groot is, is een bedrijfsauto de perfecte keuze. Dit is vooral handig voor restaurants waar de maaltijdbezorging niet de hoogste prioriteit heeft. Of voor het vervoeren van friet of sushi, wat niet zoveel ruimte inneemt. Neem dan de Peugeot 108, een echte stadsauto die je snel en eenvoudig parkeert met de achteruitrijcamera.

Citroën 1

In de maaltijdbezorging worden flink wat kilometers gemaakt. Een zuinige auto is dan ook geen overbodige luxe. De Citroën C1 rijdt maar 3,8 liter op 100 kilometer dus het aantal tankbeurten blijft met deze vierwieler beperkt. De bagageruimte biedt plek aan 196 liter. Maar klap de achterbank naar beneden en de inhoud groeit naar 780 liter. Vergelijkbaar met vier bezorgboxen. Een prima fit voor maaltijdbezorging dus.

Opel Adam

Een auto voor maaltijdbezorging mag best een handje helpen in het verkeer. De Opel Adam doet dat graag voor je. De buitenspiegel geeft een seintje wanneer er zich een gevaarlijke verkeerssituatie voordoet. Zo weet hij of je beter kunt wachten met het wisselen van de rijstrook. De parkeerassissent helpt niet alleen met inparkeren, maar zoekt ook een parkeerplaats voor je. En van de 19 carrosseriekleuren is er altijd een Adam die matcht met jouw bedrijfslogo.

Breng jouw maaltijden in stijl en rijd volgende week al in een nieuwe bak. Kies één van de auto’s die perfect zijn voor maaltijdbezorging. Onze adviseurs helpen je graag op weg.

Ja, ik wil gebeld worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *