Auto lifehacks: tips voor ondernemer

Categorie:
Met deze tips voor ondernemers wordt jouw autorit een stuk aangenamer.

Auto lifehacks: slimme tips voor ondernemers

Wie de hele dag in de auto spendeert, kan handige lifehacks gebruiken die de rit wat aangenamer maken. Ontdek de slimme Hellocars tips voor ondernemers.

 

Altijd warme afhaalmaaltijden

Het was een lange dag, je hebt flink wat werkuren gemaakt en een bezoekje aan jouw favoriete afhaalchinees is dan toch wel erg verleidelijk. Goed nieuws: vanaf nu eet jij nooit meer halflauwe babi pangang, nasi en loempia’s. Plaats de plastic zak vol lekkers op de bijrijdersstoel en zet je verwarming op standje tropisch. De warme dampen komen nog van jouw maaltijd af wanneer je eindelijk aan tafel zit. Een lifehack als je lease auto stoelverwarming heeft als optie.

Nooit meer verstrengeld in draden

Lange mobiele oplaadkabels zijn praktisch wanneer je in bed ligt, maar in de auto raken ze alleen maar verstrengeld in de pook en handrem. Ook hier is een briljante lifehack voor. Rol de lange kabel rond een pen of potlood. Blaas er vervolgens kort met de föhn op en er ontstaat een kort, krullend koord. Perfect voor in de auto.

Haal een rondje koffie zonder zorgen

Jouw kop koffie plaats je moeiteloos in de houder, maar wanneer je een bestelling voor je collega’s of vrienden meeneemt, wordt morsen een steeds moeilijker probleem om te tackelen. Koop daarom een plastic bak en plaats er een muffinblik in. De ronde vormen houden de bekers netjes op zijn plek. En mocht een bocht net te scherp zijn, zorgt de bak ervoor dat jouw autostoelen brandschoon blijven. Zo komt je lease auto niet onder de koffie te zitten. Hellocars houdt overal rekening mee!

Meer tips? Wij weten alles over zakelijk rijden en helpen je met het vinden van de juiste bedrijfsauto en leaseplan. Weten wat een leaseplan is? Klik hier.

Ja, ik wil gebeld worden!

 

Elektrische auto leasen? 

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *