Maak kennis met onze Specialist Mobiliteit Jeremy

Categorie:
leasen

Wie geïnteresseerd is in leasen, komt in contact met Jeremy Drost. Deze gepassioneerde bedrijfswagen professional van Hellocars biedt jou ondersteuning, advies en hulp bij jouw zoektocht naar de perfecte bedrijfsauto. Maak kennis met Jeremy.

Altijd bereikbaar

Als voormalig ondernemer begrijpt Jeremy dat een eigen bedrijf nooit stilstaat. ‘s Avonds de laptop openklappen of in het weekend nog telefoontjes plegen en mails beantwoorden: hij kent jouw ritme als geen ander. Hij stelt zich flexibel op, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit waardoor hij zich aanpast aan jouw werktijden. Houd je liever contact via Whatsapp, e-mail of bellen? Je kan Jeremy op iedere manier bereiken.

Servicegericht

Jeremy stapte in zijn tienerjaren in de voetsporen van zijn vader en werd rij-instructeur bij de rijschool van zijn familie. Daar ontstond niet alleen zijn passie voor auto’s, maar ook voor het leveren van een uitstekende klantenservice. De horeca ingaan was een logische vervolgstap voor Jeremy onze lease professional. Hier wist hij de klant nog meer koning te maken. Datzelfde principe hanteert hij nu bij Hellocars. Met gerichte vragen doorgrond hij jouw wensen en tovert dat snel en feilloos om tot een advies op maat.

Jeremy’s kwaliteiten op een rij:

  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en daarom bereikbaar op de tijden dat de ZZP’er en MKB’er tijd hebben
  • Ook bereikbaar via WhatsApp
  • Stelt jouw wensen voorop
  • Geeft een advies op iedere vraag
  • Handelt snel
  • Kennis van auto’s

Hart voor auto’s

Jeremy vergaarde een hoop informatie over de autobranche toen hij werkzaam was bij Volkswagen. Met die kennis koppelt hij nu iedere soort ondernemer aan de perfecte bedrijfswagen. Bovendien brengt hij jou in no-time bij de juiste leasemaatschappij door zijn breed opgebouwde netwerk. Zijn dag is pas goed afgesloten wanneer jij tevreden bent. Met de snelle en volledige service van Jeremy Drost rijd jij binnen de kortste keren in een gloednieuwe bedrijfsauto.

Lees alles over bedrijfswagens 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *