Een grote stationwagen, welke springt in het oog?

Je maakt veel kilometers, hebt veel ruimte en comfort nodig. Dan is een stationwagen een logische keuze. Het ziet er netjes uit en in de weekenden kun je je het halve voetbalteam meenemen. In dit artikel een overzicht van de stationwagens die in het oog springen.

Stationwagens zijn al vele jaren erg populair, wat vrij logisch is. Ze zijn erg allround. Je kunt ermee naar je werk, op vakantie, klussen n ga zo maar door. Ook zijn ze comfortabel voor lange afstanden en kunnen ze ook nog eens sportief zijn. Hieronder een overzicht welke wij van Hellocars erg interessant vinden.

Selecteer jouw auto en vraag een offerte aan

De Volvo V90

Volvo staat er al jaren om bekend dat ze degelijke stationwagens bouwen. Ze zijn erg ruim, betrouwbaar en erg comfortabel. De V90, de opvolger van de succesvolle V70, is dan ook een erg degelijke auto. De prijzen beginnen op 60.495,-. Maar je hebt een ruime keuzen aan motoren en luxe opties, waardoor de prijzen kunnen variëren. Je hebt erg veel beenruimte en 560 liter aan bagageruimte. Een typische volvo; betrouwbaar, comfortabel en erg ruim.

De Volkswagen Passat

De Passat, intussen een begrip geworden. Een erg populaire auto onder de lease rijders en dat heeft zo zijn redenen. De prijs/kwaliteit is erg goed en het is een ruime auto. De prijzen beginnen op 39.590,-. Ook hier zijn er veel motorvarianten mogelijk en zijn er luxe opties genoeg. Maar vooral omdat de auto een lagere basisprijs heeft dan zijn concurrenten, is dit een interessante auto. De kofferbak heeft een inhoud van 650 liter en ook aan beenruimte geen gebrek. Een echte Volkswagen, niet te gek, betrouwbaar en efficiënt.

De BMW 5-serie

Wil je een iets sportievere stationwagen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. De BMW 5-serie bestaat al generaties en is een erg populaire auto. Dit vanwege de mooie looks, de achterwielaandrijving en het degelijke van BMW. Deze stationwagen begint op 61.330,- en een bagageruimte van 560 liter. Maar wel iets minder beenruimte dan de bovengenoemde stations. Ook hier zijn er veel motoren beschikbaar, ook hele snelle. Denk aan de 540i met maar liefst 333 pk. Wil je een sportieve station met alsnog veel ruimte, dan is dit het overwegen waard.

Neem contact met mij op

Heb jij interesse of meer vragen over een stationwagen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen jou helemaal ontzorgen in de zoektocht, financiering/leasing van jouw droomstation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *