Elektrische stadsauto, iets voor jou?

Categorie:
stadsauto

Je wil graag elektrisch gaan rijden maar je maakt niet heel veel kilometers. Dan is een elektrische stadsauto wellicht iets voor jou. Wendbaar, je kunt hem overal parken en ook nog is volledig elektrisch. In dit artikel een overzicht met wat modellen die in het oog springen.

Compacte auto’s voor in de stad bestaan al jaren. De laatste tijd zijn er veel automerken die deze nu ook volledig elektrisch aanbieden. Dit omdat het goed is voor het milieu en vaak rijd je maar kleine afstanden. Hierdoor is de actieradius niet heel groot, maar de prijs een stuk lager dan die van een Tesla bijvoorbeeld.

Bel, mail of Whatsapp ons

De Volkswagen e-Up!

De up! is een van de meest populaire stadsauto’s die er is. Een betrouwbare en wendbare auto. De e-Up! is sinds 2019 op de markt en heeft een bereik van 160 kilometer plus een vermogen van 83pk. De topsnelheid is ‘maar’ 130 km/h, maar dat is niet belangrijk want in de stad zul je dat niet halen. Als je wilt gaan voor Duitse degelijkheid, comfort en de kwaliteit van een Volkswagen, dan is de Volkswagen e-Up! wellicht iets voor jou. De prijs van de Volkswagen e-Up! begint op €22.835,-, maar niet via ons. Via Hellocars zoeken wij naar voordeligste mogelijkheden voor jou. Neem daarom eens een keer contact op met een van onze automakelaars.

De Fiat 500E

Wederom een hele populaire auto die ook een elektrische variant aanbiedt. De Fiat 500 is al vele jaren op de markt en sinds eind 2020 is deze ook volledig elektrisch op de markt met een actieradius van 180km. Ook krijg je 95pk en een topsnelheid van 135 km/h. Een erg leuke stadsauto om te zien en in vele kleuren en pakketten beschikbaar, zelfs in een cabrio variant. Een blikvanger die perfect is om in de stad te gebruiken, en dat volledig elektrisch. Prijzen van de Fiat 500E beginnen op €24.900,-, maar ook voor deze beauty kunnen wij dat goedkoper. Geef ons door wat je wil, dan zoeken wij naar de beste mogelijkheid voor de beste prijs.

De Mini Electric

Mini, het alom bekende icoon uit Engeland. Deze Mini is wel een stuk groter dan de originele Mini, maar nog compact genoeg voor een volwaardige stadsauto. De Mini Electric is sinds maart 2021 op de markt en heeft een actieradius van 234km, een topsnelheid van 150 km/h en 184pk. Deze volledig elektrische stadsauto is dus wel wat duurder dan de Volkswagen e-Up! en de Fiat 500E, maar je hebt wel iets meer vermogen en actieradius. Een iconische auto met prachtig interieur en ook nog eens volledig elektrisch. De prijs van de Mini Electric begint op €35.170,-, maar wil je deze schitterende auto rijden voor een voordelig maandbedrag. Neem dan eens contact met ons op en wij regelen alles van A tot de voordeur.

Bekijk de elektrische modellen >

Heb je interesse gekregen in een van deze auto’s? Of heb je interesse in een andere auto? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij staan voor jou klaar om jou volledig te ontzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *