Een plug-in hybride SUV, welke springen in het oog?

Categorie:

Hoog zitten, veel ruimte, veel comfort en aardig wat vermogen. Is dat iets voor jou? Dan is het aan te raden om na te denken over een plug-in hybride SUV. Er zijn veel (luxe) fabrikanten die hier op in springen en er is ruim aanbod. Maar welke springen in het oog? In dit artikel een overzicht wat de specialisten van Hellocars aanraden.

Wat is dat nou precies, een plug-in hybride SUV? In principe is het een standaard SUV maar dan met twee motoren. Dus een benzine/diesel motor in combinatie met een elektromotor. Dus je kunt de korte afstanden volledig elektrisch rijden. En als je wat verder moet kun je op brandstof verder. Ook door de elektromotor wordt de auto wat sneller, omdat hij de ‘gaten’ van de brandstofmotor opvult. Er is een groot aanbod van dit soort auto’s, maar welke raden wij aan?

Vertel mij meer!

De Volvo XC90 T8

Een erg populaire auto onder de lease rijder. De XC90 gaat al een aantal jaren mee en dat heeft zo zijn redenen. Het extreme comfort van een Volvo stoel, de enorme ruimte en dit model is erg zuinig. Je hebt een gecombineerd vermogen van 390pk en een de elektromotor met een bereik van 50 kilometer. Gecombineerd met de benzinemotor rijdt deze auto 1 op 47,7. Extreem zuinig dus. Een goede allrounder, erg comfortabel en degelijk. Aankoopprijzen beginnen op €82.690,-, maar voor een voordelig leasebedrag kun je terecht bij een van onze adviseurs. 

De BMW X5 XDRIVE45E

Ook de BMW X5 gaat al jaren mee en sinds medio 2019 is dit type als plug-in hybride beschikbaar. Je krijgt een gecombineerd vermogen van 394pk plus een elektromotor met een bereik van 86 kilometer.. Ook hierbij is het weer een benzinemotor in combinatie met een elektromotor, gemiddeld rijdt deze SUV 1 op 58,8. Nog zuiniger dan de Volvo. Zoek je een sportieve plug-in hybride SUV, dan is dit wellicht iets voor jou. Het mooie, gestroomlijnde van een BMW met daarnaast erg veel ruimte. Aankoopprijzen beginnen op €86.894,- en ook voor de BMW X5 XDRIVE kun je voor een voordelig leasebedrag terecht bij een van onze adviseurs.

Land Rover Range Rover Sport P400e PHEV

Wil je echt opvallen? Kies dan voor de Range Rover Sport. Je krijgt een gecombineerd vermogen van 404pk en een gemiddeld verbruik van 1 op 32,3. Daarnaast levert de elektromotor kom je 51 kilometer ver. Een Range Rover is een icoon, net wat meer luxe en status. Hier val je echt mee op en je rijdt ook nog eens in een plug-in hybride. De plug-in hybride versie is al sinds 2017 op de markt en begint op €100.233,-. Maak eens een praatje met een van onze adviseurs, dan regelen wij de voordeligste financiering.

Bekijk ons aanbod >

Heb je interesse gekregen in een plug-in hybride SUV? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij hebben antwoord op al jouw vragen en ontzorgen jou volledig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *