Een elektrische SUV, iets voor jou?

Categorie:
suv

Houd je van hoog zitten en schoon rijden? Dan is een volledig elektrische SUV iets voor jou. Je hebt net wat meer ruimte en rijhoogte, ideaal voor lange afstanden. De specialisten hebben zich erin verdiept en laten in dit artikel weten welke in het oog springen.

Je wil hoog zitten maar het hoeft niet het formaat te zijn van een BMW X5 of een Volvo XC90. En daarnaast wil je ook nog is volledig elektrisch rijden. Dan zijn er genoeg opties voor jou!

Veel mensen vinden hoog zitten prettig, dit omdat je wat meer overzicht hebt. De laatste jaren zijn SUV’s steeds populairder aan het worden en steeds meer fabrikanten maken deze modellen. Ook zijn er veel verschillen in formaten, van groot tot klein. Hieronder een overzicht welke modellen wij van Hellocars erg interessant vinden.

Nieuwe call-to-action

Volvo XC40 Recharge P8 AWD Plus

Een erg populaire auto onder de leaserijders, de Volvo XC40. Een wat compactere SUV die er in heel veel kleuren en variaties beschikbaar is. Sinds kort is dit model ook volledig elektrisch beschikbaar. Een compacte SUV die er wat speels uitziet met het comfort van een Volvo, een goede combinatie. Wil je alsnog een maatje groter? Kijk dan naar de Volvo XC60 of de XC90. De prijs van de Volvo XC40 begint op €56.515,- en hiervoor krijg je een actieradius van 430 kilometer. Voor een voordelige prijs of maandbedrag kunnen onze adviseurs jouw droom Volvo regelen.

BMW IX3

De BMW X3 bestaat al meerdere generaties. Een wat sportievere, compacte SUV die er erg elegant uitziet. Ook deze is sinds kort volledig elektrisch beschikbaar, namelijk in de IX3 variant. Dit model is wel iets groter dan de Volvo XC40 Recharge, maar dat zie je ook wel in de prijs terug. Vind je hem te groot of juist te klein? Kijk dan naar de BMW X1 of de BMW X5. De prijs voor een nieuwe BMW IX3 begint op €67.500,- met een actieradius van wel 520 kilometer. Net als de Volvo XC40 Recharge kunnen wij de BMW IX3 voordeliger aanbieden dan onze concullega’s.

Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona is een auto die je vaak op de weg ziet. Qua prijs is deze stukken ‘goedkoper’ dan bovengenoemde auto’s. De Kona begint op €36.795,- en heeft een actieradius van 289 kilometer. Maar, er zijn meerdere accupakketten beschikbaar dus prijzen kunnen nog hoger en dat geldt ook voor de actieradius. Misschien iets minder sportief of luxe als bovengenoemde auto’s. Maar de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed bij deze volledig elektrische SUV. Wil je een voordelige SUV? Dan ben je voor de Hyundai Kona bij Hellocars aan het juiste adres. Laat ons weten wat voor opties je wilt, dan gaan wij voor jou op zoek.

Buiten deze auto’s om hebben wij nog veel meer elektrische auto’s. Of wat dacht je van een mild-hybride of plug-in hybride? Wij kunnen jou volledig helpen in de zoektocht naar jouw geschikte auto. Onze experts staan voor jou klaar en hebben antwoord op al jouw vragen!

Neem contact met mij op.

WhatsApp