Volkswagen mobiliteitsgarantie

Categorie:
lease een volkswagen en krijg de volkswagen mobiliteit garantie

Wie ervoor kiest om een nieuwe Volkswagen te leasen, profiteert van mobiliteitsgarantie. Pech langs de weg? Volkswagen regelt het voor je. Ook bij de nieuwe Volkswagen bedrijfswagens.

Bekijk alle bedrijfswagen modellen

 

24/7 service

Iedereen die een Volkswagen bedrijfswagen aanschaft bij de officiële dealer, profiteert van mobiliteitsgarantie. De service is jou 24 uur per dag, 7 dagen in de week en in bijna heel Europa van dienst. Het enige wat jij hoeft te doen is je Volkswagen bedrijfswagen periodiek laten onderhouden bij de Volkswagen dealer. Je krijgt bij iedere beurt een stempel in jouw serviceboekje. Dat is direct het bewijs dat jij recht hebt op de Volkswagen mobiliteitsgarantie. Bewaar het boekje in het dashboard.

 

Verlenging Volkswagen mobiliteitsgarantie

Alle nieuwe bedrijfswagens van het Duitse automerk zijn twee jaar uitgerust met Volkswagen mobiliteitsgarantie. De Mobiliteitsservice staat paraat als jij met autopech langs de weg staat en is in de garantieperiode helemaal gratis. Wil je liever je nieuwe Volkswagen leasen? Ook dan kom je in aanmerking voor de Volkswagen mobiliteitsgarantie! Dit geldt bij zowel operational als financial lease. Wie daarna het verplichte onderhoud nog steeds laat uitvoeren bij de dealer, wordt beloont met een verlenging.

Sommige problemen kan de servicemonteur niet direct oplossen. De auto wordt dan kosteloos naar de garage gebracht. Handig om te weten: die reparatiekosten vergoedt Volkswagen niet, maar vallen meestal onder de standaard garantie.

Onderhoud bij andere dealer

Soms rijd je uit gemakzucht liever naar de garage om de hoek dan de Volkswagen dealer. Dat is geen enkel probleem. De mobiliteitsgarantie is direct weer geldig als je de volgende keer wel het onderhoud of de grote beurt laat uitvoeren bij de merkdealer.

Niet alles valt onder de Volkswagen mobiliteitsgarantie. Bij pech door eigen schuld, verkeerde brandstof in de tank, diefstal, een ongeval en defecte lampen kun je beter aanspraak maken op jouw verzekering.

Volkswagen leasen

De Volkswagen mobiliteitsgarantie is niet de enige reden dat jij voor een Duitse bedrijfswagen moet gaan. De bestelbussen zijn robuust, sterk en uitgerust met de slimste technologieën. Als je ervoor kiest om je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen te leasen, kan je volgende week al in jouw nieuwe krachtpatser rijden. Geen plundering van jouw spaarrekening nodig. Je betaalt maandelijks een bedrag en krijgt er een bedrijfsauto voor terug. Weet je nog niet of je gaat voor operational of financial lease? Hellocars kan je er alles over vertellen.

Elektrische auto leasen

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden!

Doe een gratis creditcheck >