Volkswagen mobiliteitsgarantie

Categorie:
lease een volkswagen en krijg de volkswagen mobiliteit garantie

Wie een nieuwe Volkswagen leaset, profiteert van mobiliteitsgarantie. Pech langs de weg? Volkswagen regelt het voor je. 

 

Bekijk alle bedrijfswagen modellen

 

24/7 service

 

Iedereen die een bedrijfsauto aanschaft bij de officiële Volkswagen dealer, profiteert van mobiliteitsgarantie. De service is jou 24 uur per dag, 7 dagen in de week en in bijna heel Europa van dienst. Het enige wat jij hoeft te doen is periodiek onderhoud laten uitvoeren bij de Volkswagen dealer. Je krijgt bij iedere beurt een stempel in jouw serviceboekje. Dat is direct het bewijs dat jij recht hebt op de Volkswagen mobiliteitsgarantie. Bewaar het boekje in het dashboard. 

 

Verlenging Volkswagen mobiliteitsgarantie

 

Alle nieuwe bedrijfswagens van het Duitse automerk zijn twee jaar uitgerust met Volkswagen mobiliteitsgarantie. De Mobiliteitsservice staat paraat als jij met autopech langs de weg staat en is in de garantieperiode helemaal gratis. Ook als je jouw nieuwe wagen operational of financial leaset. Wie daarna het verplichte onderhoud nog steeds laat uitvoeren bij de dealer, wordt beloond met een verlenging. 

 

Sommige problemen kan de servicemonteur niet direct oplossen. De auto wordt dan kosteloos naar de garage gebracht. Handig om te weten: die reparatiekosten vergoedt Volkswagen niet, maar vallen meestal onder de standaard garantie.

 

 

Onderhoud bij andere dealer

 

Soms rijd je uit gemakzucht liever naar de garage om de hoek dan de Volkswagen dealer. Dat is geen enkel probleem. De mobiliteitsgarantie is direct weer geldig als je de volgende keer wel het onderhoud of de grote beurt laat uitvoeren bij de merkdealer. 

 

[KADER] Niet alles valt onder de Volkswagen mobiliteitsgarantie. Bij pech door eigen schuld, verkeerde brandstof in de tank, diefstal, een ongeval en defecte lampen kun je beter aanspraak maken op jouw verzekering.

 

Lease een Volkswagen

 

De Volkswagen mobiliteitsgarantie is niet de enige reden dat jij voor een Duitse bedrijfswagen moet gaan. De bestelbussen zijn robuust, sterk en uitgerust met de slimste technologieën. Met leasen rijd volgende week in jouw nieuwe krachtpatser. Geen plundering van jouw spaarrekening nodig. Je betaalt maandelijks een bedrag en krijgt er een bedrijfsauto voor terug. Meer weten? Hellocars kan je er alles over vertellen. 

 

Doe een gratis creditcheck >

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *