De Populairste MPV modellen op een rij

Categorie:
mpv-modellen

De Renault Scenic bestaat 25 jaar. En wie kent deze gezinsauto nou niet? Onder de Nederlanders is het een erg populaire gezinsauto. Er zijn meerdere merken die populaire MPV modellen aanbieden. Onze specialisten hebben wederom een overzicht gemaakt van de populairste MPV modellen.

De Scenic is een MPV, ook wel een multi purpose vehicle genoemd. Maar wat is dat? De naam zegt het eigenlijk al. Je kunt ze kenmerken aan een hoge instap en veel ruimte, ideaal voor gezinnen dus. Maar Renault is niet de enige die MPV modellen maakt, onder andere BMW en Ford maken deze auto’s en worden erg veel verkocht.

Nieuwe call-to-action

De Renault Scenic

We trappen af met de ‘jarige’. De Scenic heeft al meerdere generaties gehad in het 25-jarig bestaan. Het meest recente model begint op €30.890,- en dan krijg je een benzinemotor met 116 pk. Er zijn erg veel variaties qua opties en motoren mogelijk. De inhoud is 506 liter dus je kunt er alles in kwijt. Meer ruimte nog? Kijk dan naar de Grand Scenic, deze is weer een slag groter. Ga in gesprek met onze automakelaars, dan zoeken wij de beste deals voor jou.

De Ford C-Max

Wederom zo’n immens populaire auto. Nu is deze auto nieuw niet meer te verkrijgen, hij was tot 2019 in de productie. Maar niet getreurd want er zijn veel occasions hiervan. Prijzen begonnen toen op €31.720,- en hier krijg je een benzinemotor bij met 125 pk. Ook hier zijn er veel uitrusting niveaus mogelijk. De inhoud begint op 475 liter en als je alles neerklapt kan dit oplopen tot 1742 liter. Enorm veel ruimte dus, en nu het alleen maar occasions zijn ook hele interessante prijzen. Benieuwd wat wij kunnen bieden? Laat een whatsappje achter onderaan de pagina.

BMW 2-serie Active Tourer

Ook BMW heeft de stap naar het MPV segment gemaakt. De 2-serie active tourer heeft zelfs voorwielaandrijving, waar de meeste BMW’s achterwielaandrijving hebben. Prijzen beginnen op €35.043,- en hier krijg je een benzinemotor bij met 109 pk. De inhoud varieert tussen de 468-1510 liter. Wil je nog meer ruimte? Dan kun je kijken naar de Gran Tourer. De BMW ziet er net wat sportiever uit dan bovengenoemde MPV’s, maar dat zie je ook weer terug in de prijs. Toch voor een BMW gaan? Laat een berichtje achter, de rest doen wij.

Heb je interesse of meer vragen over een MPV? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen jou volledig ontzorgen!

Neem contact met mij op.

WhatsApp