Een cabrio voor dagelijks gebruik, waarom niet?

Categorie:
cabrio

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het zonnetje meer gaat schijnen. Je kunt ervoor kiezen om een cabrio aan te schaffen voor dagelijks gebruik. Er is momenteel een flink aanbod, waardoor jij met het dakje omlaag overal naar toe kan gaan. In deze blog een overzicht welke in het oog springen.

Je rijdt veel, maar je wil toch wat comfort en ruimte hebben. Dan is bijvoorbeeld een Ferrari cabriolet geen aanrader. Er zijn genoeg cabrio’s die dit wel hebben. Zodat jij deze elke dag kan gebruiken. Ze zijn niet te stug en je kunt wat bagage meenemen. Maar welke vallen op volgens onze specialisten?

Nieuwe call-to-action

De Volkswagen T-Roc Cabrio

Deze auto zie je veel rijden op de weg als ‘normale’ variant. Het is namelijk een populaire auto onder leaserijders. Sinds maart 2020 is deze Volkswagen T-Roc ook verkrijgbaar als cabrio versie. Prijzen beginnen op 37.875, maar dat is het instap model. Er zijn nog vele opties aan te vinken en er is ook nog keuze qua motoren. En ondanks het een cabrio is, heb je 280 liter kofferruimte. Wil je lekker hoog zitten en veel (zuinige) kilometers maken, dan is deze T-Roc cabrio wellicht iets voor jou.

Mercedes-Benz C-klasse Cabrio

De Mercedes-Benz C-Klasse is een auto die al jaren bestaat. De cabrio versie is sinds juli 2019 op de markt en begint op 58.264,-. Je kunt het heel gek maken door de AMG versie hiervan te pakken, maar die is stukken duurder, maar heeft wel veel meer pk’s en een lekker geluidje. De inhoud van de bagageruimte is 285 tot 360 liter. Ook bij deze cabrio zijn er weer talloze opties mogelijk en veel motorvarianten, de instapper, is de C180. Wil je net wat meer luxe, elegantie en uitstraling? Dan is de Mercedes-Benz C-klasse cabrio wellicht iets voor jou.

Audi A5 Cabriolet

Intussen alweer de tweede generatie van de Audi A5 cabrio. Een erg elegante en mooi vormgegeven auto, de prijzen beginnen op 58.505,-. Ook hier weer een enorm aanbod en opties en motor keuzes, wil je een sportieve versie? Dan kan je kijken naar de S5 cabrio. De bagageruimte is flink, 320 tot 370 liter. Een erg strakke en sportieve auto. Met natuurlijk de kwaliteit die je van een Audi gewend bent. Erg comfortabel voor lange afstanden.

Heb jij interesse of vragen over een van deze auto’s? Of andere auto’s of bedrijfsbussen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij staan klaar om jou volledig te ontzorgen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *