Tesla Model 3 Elektrisch

v.a € 630,63 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Tesla
Model
Model 3
Brandstof
Elektrisch
Voertuigsoort
Personenauto
Transmissie
Automaat
Aanschafprijs
€ 47.980,00

Belangrijke informatie

Het team van Hellocars werkt als automakelaar, importeur en financieel adviseur. In combinatie met de juiste kennis kunnen we jouw zoektocht naar je nieuwe zakelijke auto volledig ontzorgen. We garanderen altijd de scherpste deal voor zowel financial als operational lease. Dit kunnen wij, omdat we samenwerken met verschillende banken en direct contact hebben met verschillende importeurs.

Zo kun jij snel en voordelig de weg op in een nieuwe wagen en heb je toegang tot mogelijkheden die andere sites jou niet kunnen bieden.

Vraag een offerte aan en iemand uit ons team neemt contact met je op voor een vrijblijvend advies. Al een offerte van een andere partij? Stuur het naar ons op en wij vinden een betere deal voor jou!

Specificaties

De Tesla Model 3 is een volledig elektrische auto. Deze hatchback heeft zijn populariteit te bedanken aan het rijden van relatief lange afstanden en snelle acceleratie, maar vooral ook de relatief lage prijs.

Het Model 3 is vanbinnen erg minimalistisch: behalve het stuurwiel en enkele knoppen is alle bediening en informatie te vinden op het grote scherm in het midden van het dashboard. Achterin is er voldoende ruimte voor volwassen passagiers en het bagageruim is ook groot genoeg.

Met de optionele Autopilot kan de Model 3 zichzelf grotendeels zelf besturen. Verdere specificaties van de Tesla Model 3 zijn afhankelijk van de versie en de hoeveelheid kosten die je wilt maken. De actieradius varieert tussen de 300 en 500 kilometer, afhankelijk van de uitvoering.

Als volledig elektrische auto is de Tesla Model 3 dankzij het Nederlandse belastingstelsel financieel zeer aantrekkelijk. Zo is de auto vanaf 2020 vrijgesteld van zowel motorrijtuigenbelasting en bpm. Door de Model 3 te leasen, financial of operational, betaal je een maandelijks bedrag en houd je geld over op de bank om te investeren in jouw onderneming.

Lease offerte aanvragen

Al onze prijzen zijn onder voorbehoud i.v.m. prijsveranderingen en drukfouten.
v.a € 630,63 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Tesla
Model
Model 3
Brandstof
Elektrisch
Voertuigsoort
Personenauto
Transmissie
Automaat
Aanschafprijs
€ 47.980,00