Seat Mii Elektrisch

v.a € 294,61 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Seat
Model
Mii
Brandstof
Elektrisch
Voertuigsoort
Personenauto
Transmissie
Automaat
Aanschafprijs
€ 22.415,00

Belangrijke informatie

Het team van Hellocars werkt als automakelaar, importeur en financieel adviseur. In combinatie met de juiste kennis kunnen we jouw zoektocht naar je nieuwe zakelijke auto volledig ontzorgen. We garanderen altijd de scherpste deal voor zowel financial als operational lease. Dit kunnen wij, omdat we samenwerken met verschillende banken en direct contact hebben met verschillende importeurs.

Zo kun jij snel en voordelig de weg op in een nieuwe wagen en heb je toegang tot mogelijkheden die andere sites jou niet kunnen bieden.

Vraag een offerte aan en iemand uit ons team neemt contact met je op voor een vrijblijvend advies. Al een offerte van een andere partij? Stuur het naar ons op en wij vinden een betere deal voor jou!

Specificaties

De Seat Mii Electric is de ideale elektrische stadsauto. Deze eerste elektrische auto van Seat heeft een uitgebreid standaard optiepakket met bijvoorbeeld de DAB+ radio. Compact, maar verrassend ruim van binnen. Doordat de auto van 0 naar 50 gaat in slechts 3,9 seconden is de Elektrische Mii ideaal voor het stadse verkeer.

Net als de Seat Mii valt de Mii Electric als kleine en zuinige auto in het goedkoopste segment van nieuwe auto’s. Desondanks voelt de Seat Mii Electric als een solide auto met een degelijk interieur. Deze auto heeft een overzichtelijk dashboard, stijlvolle audioconsole en veel bagageruimte. Kortom, een compacte stadsauto tegen een gunstige prijs.

Als volledig elektrische auto is de Seat Mii Electric dankzij het Nederlandse belastingstelsel financieel zeer aantrekkelijk. Zo is de auto vanaf 2020 vrijgesteld van zowel motorrijtuigenbelasting en bpm. Door de Mii Electric te leasen, financial of operational, betaal je een maandelijks bedrag en houd je geld over op de bank om te investeren in jouw onderneming.

Lease offerte aanvragen

Al onze prijzen zijn onder voorbehoud i.v.m. prijsveranderingen en drukfouten.
v.a € 294,61 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Seat
Model
Mii
Brandstof
Elektrisch
Voertuigsoort
Personenauto
Transmissie
Automaat
Aanschafprijs
€ 22.415,00