Ford Transit Diesel

v.a € 151,15 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Ford
Model
Transit
Brandstof
Diesel
Voertuigsoort
Bedrijfsauto
Transmissie
Automaat
Aanschafprijs
€ 11.500,00

Belangrijke informatie

Het team van Hellocars werkt als automakelaar, importeur en financieel adviseur. In combinatie met de juiste kennis kunnen we jouw zoektocht naar je nieuwe zakelijke auto volledig ontzorgen. We garanderen altijd de scherpste deal voor zowel financial als operational lease. Dit kunnen wij, omdat we samenwerken met verschillende banken en direct contact hebben met verschillende importeurs.

Zo kun jij snel en voordelig de weg op in een nieuwe wagen en heb je toegang tot mogelijkheden die andere sites jou niet kunnen bieden.

Vraag een offerte aan en iemand uit ons team neemt contact met je op voor een vrijblijvend advies. Al een offerte van een andere partij? Stuur het naar ons op en wij vinden een betere deal voor jou!

Specificaties

De Ford Transit. Ook wel bekend als een van de bestverkopende bestelwagens aller tijden. Heb je veel spullen te vervoeren? Dan kun je niet om de Ford Transit heen.

Er zijn enorm veel uitvoeringen van de Transit. Zo kun je kiezen voor een grote laadruimte maar ook voor de passagiersvariant, net wat het beste bij jouw onderneming past. Juist door het rijke aanbod van de verschillende Ford Transit modellen kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Onze adviseurs kijken welke Transit uitvoering het beste bij jou past.

Lease offerte aanvragen

Al onze prijzen zijn onder voorbehoud i.v.m. prijsveranderingen en drukfouten.
v.a € 151,15 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Ford
Model
Transit
Brandstof
Diesel
Voertuigsoort
Bedrijfsauto
Transmissie
Automaat
Aanschafprijs
€ 11.500,00