Ford Fiesta Benzine

v.a € 221,93 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Ford
Model
Fiesta
Brandstof
Benzine
Voertuigsoort
Personenauto
Transmissie
Handgeschakeld
Aanschafprijs
€ 16.885,00

Belangrijke informatie

Het team van Hellocars werkt als automakelaar, importeur en financieel adviseur. In combinatie met de juiste kennis kunnen we jouw zoektocht naar je nieuwe zakelijke auto volledig ontzorgen. We garanderen altijd de scherpste deal voor zowel financial als operational lease. Dit kunnen wij, omdat we samenwerken met verschillende banken en direct contact hebben met verschillende importeurs.

Zo kun jij snel en voordelig de weg op in een nieuwe wagen en heb je toegang tot mogelijkheden die andere sites jou niet kunnen bieden.

Vraag een offerte aan en iemand uit ons team neemt contact met je op voor een vrijblijvend advies. Al een offerte van een andere partij? Stuur het naar ons op en wij vinden een betere deal voor jou!

Specificaties

De Ford Fiesta is een geliefde compacte auto die sportiever rijdt dan de meeste concurrenten. De eerste Fiesta werd al geïntroduceerd in 1976 en behoort steevast tot de beste verkochte modellen van Nederland.

Met voldoende plek aan vier volwassenen (of vijf kleinere inzittenden) en aardig wat bagageruimte is de Ford Fiesta een prima auto voor jouw onderneming zodat jij je van A naar B kunt verplaatsen.

Los van het aantrekkelijke uiterlijk staat de Ford Fiesta ook bekend om zijn strakke rijgedrag. Een Fiesta stuurt scherper en wendbaarder dan de meeste concurrenten waardoor veel van onze klanten tijdens de eerste proefrit overtuigd zijn.

Lease offerte aanvragen

Al onze prijzen zijn onder voorbehoud i.v.m. prijsveranderingen en drukfouten.
v.a € 221,93 per maand
Offerte aanvragen

Kenmerken

Merk
Ford
Model
Fiesta
Brandstof
Benzine
Voertuigsoort
Personenauto
Transmissie
Handgeschakeld
Aanschafprijs
€ 16.885,00